Persbericht

NGN aanwezig op The InterNetworking Event 2001


-NGN organiseert speciaal voor netwerkspecialisten rondleidingen langs noviteiten-

Tiel, 3 april 2001 - Tijdens The InterNetworking Event 2001, die plaats vindt van 18 t/m 20 april in Amsterdam RAI zal de Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) voor netwerkprofessionals speciale rondleidingen organiseren met een technisch karakter. Uit het grote aanbod van noviteiten hebben de specialisten van de NGN op een kritische en objectieve wijze een aantal noviteiten geselecteerd waarvan zij vinden dat deze gezien moeten worden door de netwerkprofessional. Op deze wijze is een interessante route ontstaan die elk heel uur start vanaf de NGN stand (nr. 10002 Deltahal).

Tevens zijn op de NGN stand diverse experts aanwezig om vragen te beantwoorden. Voor de volgende onderwerpen is men op de NGN-stand van harte welkom: ASP/ Thin Client, NDS, Netwerken, Automatisering MKB, GroupWise, Security, Windows NT, Beheer, Organisatie & ICT. Ook voor juridische zaken, zoals bijvoorbeeld: is privé e-mail op het werk toegestaan; de verantwoordelijkheid van privé-email op het werk? Wie is er aansprakelijk voor het downloaden van illegale bestanden? Etc. Een overzicht van de tijden waarop de experts aanwezig zullen zijn is te vinden op: http://www.ngn.nl/activiteiten/beurs

Over de Netwerk Gebruikersgroep Nederland
De Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) brengt sinds 1989 IT- en netwerkprofessionals met elkaar in contact en vormt een onafhankelijk platform waar de leden kennis kunnen opdoen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. De NGN heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een autoriteit op netwerkgebied. De NGN heeft op dit moment ruim 4.000 leden en is één van de grootste professionele en onafhankelijke netwerkverenigingen ter wereld.
Zij biedt haar leden onder meer de volgende diensten:
- Het magazine LanVision met Up2Date CD's

- Een website (www.ngn.nl) met waardevolle discussierubrieken, software etc.

- Regelmatige bijeenkomsten rond actuele thema's
- Special Interest Groups

- Een nieuwsbrief die twee maal per week per e-mail verschijnt
- Het jaarlijks terugkerende NGN congres

- Interessante aanbiedingen en kortingen voor leden
Noot voor de redactie,