Politiebericht Brabant-Noord: Oss 18-04-2001
Persbericht district Maasland

JONGEN MISHANDELD

Gisterenavond heeft een 16-jarige jongen uit Oss aangifte gedaan van mishandeling. Het slachtoffer fietste dinsdagavond tegen 22.30 uur over de Singel 40-45, toen hij bij de rotonde aan de Koornstraat werd aangesproken door een onbekende man. Toen de jongen afstapte en naar de man toeliep, pakte deze hem vast en greep hem bij de keel. De man eiste geld. Toen de jongen zei dat ie geen geld bij zich had, kreeg hij een klap tegen zijn gezicht. Daarop rende de man weg de Koornstraat in.

ONGEVAL LETSEL

Op de Kantsingel in Oss is vanochend een 42-jarige automobiliste uit Vinkel gewond geraakt bij een aanrijding. Zij botste tegen een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 30-jarige man uit Gendringen. Deze had de auto bij het passeren van een stilstaande vrachtauto over het hoofd gezien. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

VERKEERSCONTROLE

Op de Julianasingel in Oss zijn dinsdagmiddag 84 bestuurders bekeurd wegens te hard rijden. Diezelfde middag kregen 54 automobilisten een bekeuring op de Bosschebaan in Geffen, ook vanwege te hard rijden.