Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 18-04-2001 2e Persbericht 18 april 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Mishandeling
Woensdagmorgen om 11.45 uur is op de Mathildelaan een 26-jarige man uit Venray aangehouden. Hij had kort daarvoor een medewerkster van een woningbureau op de Wal mishandeld en haar door een ruit van de voordeur geduwd. De man was boos geworden op de vrouw omdat hem een toewijzing voor een woning geweigerd werd. Na diverse bedreigingen pakte de man een dossier mee en wilde de zaak uitlopen. Toen hij door de vrouw werd tegengehouden duwde hij haar door de ruit. Op het politiebureau wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aarle Rixtel: Inbraak in container
Tussen maandagavond en dinsdagavond is ingebroken in een container die op een perceel dennen stond aan de Laarweg. De container werd opengebroken en de daders namen een kettingzaag, een kruiwagen en tuingereedschap mee.

Helmond: Inbraak winkel
Bij een winkel aan de Noord Koninginnewal is in de nacht van dinsdag op woensdag een naaimachine gestolen. De dader gooide met een trottoirtegel de etalageruit in en nam de naaimachine uit de etalage mee.

Budel: Inbraak gemeentewerf
Bij een inbraak op de gemeentewerf aan de Molenstraat in Budel is in de nacht van dinsdag op woensdag een rode Mazda E 2200 pick-up met het kenteken VX-83-PT gestolen. De daders braken aan de achterkant een deur open en doorzochten de werf. Ze namen buiten de auto nog een tv, een videorecorder, een magnetron, een aggregaat, een kettingzaag en gereedschap mee.

Asten: Inbraak school
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een school aan de Kruiskensweg in Asten. Er werd een ruit stukgeslagen waarna de daders naar binnen konden. Er worden 2 soundmixers, een videorecorder en een koffiepercolator vermist. In het paasweekend was de school ook al het slachtoffer van een inbraak. Toen werd een stereomengpaneel gestolen.