Hemko Bruinsel volgt Patrick Callahan op als Commercial Manager bij 06 Software

Omzetgroei van ruim 70 procent in 2000 zet zich onverminderd voort

Amstelveen, 18 april 2001 - 06 Software Centre Europe, onderdeel van Systemax Europe Ltd., heeft Hemko Bruinsel benoemd tot Commercial Manager. Hij volgt in deze functie Patrick Callahan op, die de functie van Sales Director bij Simply Computers in Engeland - een zusterbedrijf van 06 Software - heeft geaccepteerd. Callahan heeft de afgelopen twee jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de sterke omzet- en winstgroei van 06 Software, waarvan wordt verwacht dat deze zich onverminderd zal voortzetten.

06 Software, dat is gespecialiseerd in het leveren van computers, software, randapparatuur en supplies aan bedrijven, overheidsinstellingen en multinationals, wist in boekjaar 2000 een bruto omzetgroei te realiseren van ruim 70 procent, waarbij het netto bedrijfsresultaat werd verdubbeld. Deze omzetgroei komt voor een belangrijk deel voor rekening van producten die via de website van 06 Software - een van de eerste in Nederland - zijn besteld.

"We zijn er bijzonder trots op dat 06 Software - ondanks alle recente ontwikkelingen in de IT-sector - zijn marktaandeel in 2000 wist te verdubbelen. Met al onze productgroepen en bedrijfsactiviteiten, catalogusverkoop, Internetverkoop en Corporate Accounts, hebben we een aanzienlijke stijging gerealiseerd," zegt Eddy Gans, directeur van 06 Software. "Deze groei toont duidelijk aan dat onze benadering, die gericht is op kwaliteit, service en snel leveren, aansluit op de behoeften van organisaties in de snelle digitale economie van vandaag. We zien dan ook vol vertrouwen dit verdere jaar tegemoet."

Hemko Bruinsel heeft ruime sales-, inkoop- en managementervaring in de automatiseringsbranche en heeft het afgelopen jaar veel succes geboekt als Purchase Manager bij 06 Software.

06 Software Centre Europe
06 Software Centre Europe levert sinds 1985 computers, software, randapparatuur en supplies aan bedrijven, overheidsinstellingen en multinationals, waarbij snelle leveringen, lage prijzen, optimale dienstverlening en een hoge mate van klanttevredenheid de belangrijkste kenmerken zijn. Het bedrijf publiceert maandelijks de meest complete catalogus met computerproducten van Nederland, met in totaal ruim 4000 producten. Daarnaast kunnen klanten sinds 1995 producten bestellen via de website van 06 Software - www.zerosix.nl. Het is een van snelst groeiende 'click and mortar' organisaties van Nederland, met 70 medewerkers en ruim 45.000 actieve klanten. Sinds 1997 is 06 Software joint-venture partner van de wereldwijde Systemax-group, die in boekjaar 2000 een omzet behaalde van ruim $1,7 miljard.

Voor meer informatie:
06 Software Centre Europe, Eddy Gans, directeur, telefoon: +31 (0)20 - 547 06 63, e-mail: eddygans@zerosix.nl of Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Robert de Moll, telefoon: +31 (0)23 - 562 82 08, e-mail: robertdm@monogram.nl