Gemeente Roermond

Roermond, 18 april 2001

Mevrouw H.F. van Breugel nieuwe gemeentescretaris gemeente Roermond

Het college van burgemeester en wethouders heeft mevrouw H.F. van Breugel (43) voordragen als de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Roermond. Mevrouw Van Breugel is momenteel werkzaam als gemeentesecretaris in Oisterwijk.

Mevrouw Van Breugel was al eerder werkzaam in Limburg. Van 1985 tot 1995 vervulde zij in onze provincie verschillende leidinggevende functies, als laatste bij de gemeente Maastricht waar zij hoofd van de afdeling Burgerzaken was.
In Oisterwijk heeft ze onder andere leiding gegeven aan een reorganisatie in het kader van de gemeentelijke herindeling en aan een cultuuromslagproject. Mevrouw Van Breugel is woonachtig in Berkel-Enschot.

De procedure tot de voordracht van de nieuwe gemeentesecretaris is in zeer nauw overleg gebeurd met de fractievoorzitters van de Roermondse gemeenteraad, het managementteam en de ondernemingsraad van de gemeente. Als de gemeenteraad de benoeming bekrachtigt in de raadsvergadering van 26 april, zal mevrouw Van Breugel met ingang van 1 augustus in dienst treden.