PERSBERICHT

Secretaressedag 19 april
De 'manage your manager'-cadeaubon: een unieke manier om als manager goed voor de dag te komen en er zelf ook nog profijt van te hebben!

Amsterdam april 2001. Op 19 april 2001 is het Secretaressedag. Daar heeft managend Nederland nooit om gevraagd, maar dat doet niets af aan het feit dat er op die dag wél wat van hen verwacht wordt... als blijk van waardering voor hun "partner in office".

Natuurlijk kan de manager zich er gemakkelijk vanaf maken met een plichtmatig bloemetje of een voordeeldoos bonbons. Maar is het niet veel leuker om dit jaar eens origineel en verrassend uit de hoek te komen? Het zal kost bovendien geen enkele moeite, want MCC maakt er een complete verrassing van!

MCC Nederland is vanaf 1985 leverancier van hoogwaardige managementgames en heeft samen met Unique - speciaal voor secretaresses en andere managementondersteuners - een bijzondere simulatietraining ontwikkeld: Manage Your Manager. Tijdens Manage Your Manager ervaren secretaresses de praktijk van hun managers. Marketing, inkoop, personeel en financiën, alle facetten uit het werk van een leidinggevende komen tijdens dit evenement aan de orde. Uit de sessies die in 2000 plaatsvonden, bleek dat ze na zo'n intensieve dag managen geïnspireerd terugkomen én met veel meer inzicht in de verantwoordelijkheden van de manager!

Wilt u als manager uw secretaresse een blijk van waardering geven (bijvoorbeeld op secretaressedag of voor een verjaardag of jubileum)? Verras uw secretaresse met deze leerzame dag vol plezier. MCC stuurt dan ruim op tijd een feestelijke Manage Your Manager-cadeaubon in surpriseverpakking toe, zodat u op Secretaressedag uitstekend voor de dag kunt komen!

Informatie over Manage Your Manager kunt u vinden op www.manageyourmanager.nl of via MCC Nederland, telefoon 020-4300100

Voor meer informatie of foto's: MCC Nederland, Esther Menken, telefoon: 020-4300151