-Submit
Met Syntens naar Grafivak 2001

Ondernemers uit de grafimedia hebben het al in hun agenda genoteerd: de vakbeurs Grafivak, die dit jaar plaatsvindt in de RAI van 24 t/m 28 april 2001. Syntens is te vinden in de New Focus Area en maakt een bezoek dubbel de moeite waard met een beursaanbod op maat!

De Syntens Grafivak Express - snel, handig en informatief Onderdeel van het Syntens beursaanbod is de mogelijkheid om de eerste vier beursdagen, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, naar Amsterdam te reizen met de Syntens Grafivak Express. In de bus geeft een Syntensadviseur een toelichting over Grafivak en beantwoordt eventuele vragen.

Workshops en symposia
Syntens heeft in samenwerking met Grafivak, KVGO en exposanten/aanbieders voor grafimedia een programma samengesteld dat inspeelt op actuele ontwikkelingen binnen de branche. Bij een aantal workshops vertellen ondernemers die zelf in de prijzen zijn gevallen, bijvoorbeeld in de Gouden Z, over de aanpak binnen hun bedrijf. De beursbezoeker kan kiezen uit technologisch getinte workshops zoals printing on demand, computer to plate, content- en assetmanagement, maar ook uit bijeenkomsten die zich toespitsen op bedrijfsvoering en ondernemerschap. Bijvoorbeeld het investeren in personeelsbeleid en het genereren van nieuwe markten.

Onafhankelijke advisering
Na de beurs biedt Syntens bovendien adviestrajecten aan die zijn toegespitst op de bedrijfssituatie. Deze trajecten worden zo mogelijk in samenwerking met brancheorganisaties en andere partijen vormgegeven.

Voor meer informatie over de beurs en de workshops kunt u de site bezoeken van de Grafivak.
U kunt ook contact opnemen met Vera Wanninkhof, Syntens te Rijswijk, telefoon 070-4145555 of e-mail vva@syntens.nl