Noadis

REAL SOFTWARE KONDIGT REALBASIC 3.1 AAN

REALbasic 3 ondersteunt Mac OS X, voegt Mac OS X specifieke mogelijkheden toe, verbetert database-functionaliteit

Doetinchem / Venlo, 24 april 2001 - Noadis, distributeur van o.a. RagTime, TechTool Pro, Freeway en ConceptDraw, maakt bekend dat REAL Software REALbasic 3 vandaag begonnen is met de uitlevering van REALbasic 3.1, een gratis update voor alle eigenaren van REALbasic 3. REALbasic maakt gebruik van de Aqua-interface van Mac OS X en draait ook onder eerdere versies van het Macintosh besturingssysteem. REALbasic is het krachtige, eenvoudig te gebruiken gereedschap om uw eigen software te creëren voor Macintosh, Mac OS X en Windows. Het is gemakkelijk genoeg voor beginners en krachtig genoeg voor professionals. Heeft u een probleem dat opgelost moet worden, REALbasic is dan alles wat u nodig heeft om het op te lossen.

"Slechts vier dagen nadat ik Mac OS X voor het eerst geïnstalleerd had, had ik ELF van mijn REALbasic-toepassingen allemaal prima aan het werk onder dit nieuwe OS, en twee ervan zijn vrij complexe, grote programma's," aldus Peter Job, president van Black DIamond Products. "Dit is echt verbazingwekkend. De meeste tijd heeft ook nog eens het ontwerp van nieuwe iconen met een grootte van 128x128 pixels gekost, en niet het coderen!"

REAL Software heeft deze gratis update gecreëerd om compatibiliteit met Mac OS X 10.0 te verbeteren. Alle REALbasic-gebruikers zouden deze update moeten downloaden omdat hij naast de exclusieve mogelijkheden voor Mac OS X, ook belangrijke verbeteringen in de database-functionaliteit en meer omvat. Breng eens een bezoek op de website van Noadis of REAL Software voor de tientallen nieuwe mogelijkheden en talrijke andere uitbreidingen in REALbasic 3.1.

Geoff Perlman, president en CEO van REAL Software: "REALbasic heeft Mac OS X nu al bijna een jaar ondersteund, en deze versie van REALbasic is ontworpen om iedereen de kracht van Mac OS X te laten voelen. Met de succesvolle publieke introductie van Mac OS X, is er een reusachtige gelegenheid voor ontwikkelaars om hun voordeel te doen met de vraag naar 'native' programma's."

REALbasic is te koop voor NLG 360,-- voor de Standaard-versie en NLG 840,-- voor de Pro-versie. Daarnaast zijn academische versies beschikbaar en upgrades vanaf versie 2. Naast de Engelse versie die per direct leverbaar is, is de Nederlandse vertaling bijna klaar en binnenkort leverbaar. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW.

Voor meer informatie over de producten van Black Diamond kunt u een bezoek brengen aan



© 1998 - 2001 Noadis - webmaster: Henk Hodiamont - Noadis tel. and fax: 077 - 35 222 53 - (++31 77 35 222 53)