EUROGIFT NEDERLAND BV

Eurogift, de grenzeloze cadeaubon

Eurogift, de grenzeloze cadeaubon

Eurogift is de naam van een nieuwe cadeaubon die in Nederland van start is gegaan. Het unieke aan deze cadeaubon is dat hij binnenkort ook in andere eurolanden te besteden zal zijn. Hij is verkrijgbaar in de waarde van 10-, 20-, 50- en 100 euro.

Iedereen kan nu kennismaken met het uiterlijk van de bankbiljetten van 10-, 20-, 50- en 100 euro. Om alvast te wennen staat ook de waarde in guldens er op aangegeven. De consument die hem koopt betaalt geen wisselprovisie of kosten, al besluit hij om hem uit te geven in Brussel of Oostende.

Elke eurogift is voorzien van een unieke voordeelcoupon, die de consument voor vele acties kan gebruiken. Een gratis krant of tijdschrift ter kennismaking, meedingen naar een hoofdprijs of zelfs fl. 300,00 korting krijgen bij aankoop van een verrijdbare airconditioner.

Tevens is er op de eurogift een apart gedeelte voor het schrijven van een persoonlijke boodschap.

De cadeaubon en deelnemerslijst worden aangeboden in een mooie cadeauomslag.

Over Eurogift
Eurogift Nederland is het afgelopen jaar met een beperkt aantal deelnemers gestart, om het logistieke traject en de software te testen. Het situeren in de markt is nu in volle gang. De namen van de aangesloten bedrijven worden vermeld op de deelnemerslijsten en in plaatselijke of landelijke advertenties. Bedrijven kunnen ook zelf creatieve acties bedenken met de voordeelcoupon. Door bedrukking op de achterzijde kan men hem als 'eigen cadeaubon' gebruiken, waardoor men zich alle organisatorische problemen bespaart. Consumenten kunnen de deelnemende bedrijven en verkooppunten behalve vinden, ook rechtstreeks e-mailen en online bezoeken, of acties en andere bijzonderheden over het bedrijf aantreffen, op de website www.eurogift.nl

Behalve de Nederlandse werkmaatschappij, is er de 'Stichting Beheer Derdengelden Eurogift' die waakt over de tegenwaarde van alle uitgegeven eurogift cadeaubonnen. Deze dienen altijd betaald te zijn. De voorzitter van deze onafhankelijke stichting wordt gekozen door de deelnemers. De beheerstichting geeft een schriftelijke betalingsgarantie aan de deelnemers, zodat uitbetaling van de eurogift cadeaubonnen te allen tijde gegarandeerd is.