Wifac B.V.

Wifac's Workflow rode draad op Grafivak 2001

Wifac presenteert tijdens de Grafivak 2001 de Mitsubishi 3000 LS-5 offsetpers. Dit is de eerste keer dat deze nieuwe pers in een uitvoering met vijf druktorens in Europa draait. De Diamond vormt het hoogtepunt van de vloeiende werkstroom die Wifac tijdens Grafivak toont: van input tot en met gereed product.

De grafische workflow is het centrale thema van Wifac tijdens Grafivak 2001. De gereputeerde merken die Wifac voert - onder andere Mitsubishi, Sakurai, CreoScitex, Indigo, Müller Martini, Perfecta, MBO
- staan borg voor een ononderbroken productie met de nieuwste grafische gereedschappen.

Naast de Europese Mitsubishi Diamond 3000 primeur is er nog een nieuw product te zien. Sinds kort levert Wifac de Cygnus thermische platen van Plurimetal.

Onder het motto "een zee van mogelijkheden" toont Wifac wat het aan consumables in huis heeft. De samenwerking met Graphec en Semco is op de stand duidelijk zichtbaar. De Wifac-stand huist direct aan die van Indigo. Hier staan de digitale persen opgesteld die Wifac voert.

Wifac produceert tijdens Grafivak een brede range drukwerk voor de KNRM, de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij. Wifac is te vinden in de Zuidhal / standnummer: 200.

Wifac bv, Postbus 175, 3640 AD Mijdrecht
Tel. (0297) 289691, Fax (0297) 288446
E-mail info@wifac.nl