Senter

Landelijke voorlichtingsdag over subsidies voor ondernemend Nederland

Senter organiseert op dinsdag 24 april a.s. een landelijke voorlichtingsdag, de Senter Bedrijvendag. Bedrijven, kennisinstellingen en intermediaire organisaties krijgen in één middag een compleet beeld van verschillende subsidies, kredieten en fiscale regelingen van en ontwikkelingen binnen Senter. De voorlichtingsdag duurt van 13.30 tot 17.00 uur en vindt plaats in het World Trade Center te Rotterdam.

Ieder jaar vinden er veranderingen plaats binnen de vele stimuleringsmogelijkheden die Senter uitvoert. Ook dit jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen waar ondernemers profijt van kunnen hebben. Om een compleet beeld te geven, interviewt Victor Deconinck ondernemers over hun ervaringen met het aanvragen van subsidie en het uitvoeren van hun project. Ook vraagt hij Senter-adviseurs wat Senter te bieden heeft. Minister Jorritsma sluit de Bedrijvendag af. Zij zal vertellen over nieuwe ontwikkelingen rond de regelingen, die Senter namens het Ministerie van Economische Zaken uitvoert.

Individuele vragen
Ook voor individuele vragen is ruimte. Op de informatiemarkt informeren Senter-adviseurs bezoekers over verschillende stimuleringsmogelijkheden. Daarnaast zijn ook intermediaire organisaties en brancheorganisaties, zoals Syntens, Novem, FME en MKB-Nederland op deze informatiemarkt aanwezig. Gratis deelname
Deelname aan de Senter Bedrijvendag is gratis. Bezoekers van de Senter Bedrijvendag ontvangen na afloop een entreebewijs voor de BKD Businessdag (de voormalige Bedrijven Kontakt Dag) in het Ahoy-stadion te Rotterdam. Hiermee kunnen zij de BKD Businessdag op 24 april tot 22.00 uur bezoeken.

Aanmelding
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website van Senter: www.senter.nl/bedrijvendag. Na aanmelding ontvangen zij een bevestiging met het definitieve programma en een routebeschrijving.

Senter is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken dat overheidsbeleid uitvoert op het terrein van technologie, energie, milieu, export en internationale samenwerking. Doelstelling hierbij is het versterken van de positie van bedrijfsleven en kennisinstellingen in ons land.