Vereniging FME-CWM

algemeen

Bezoek de Senter Bedrijvendag

Ieder jaar vinden er verandering plaats binnen de stimuleringsmogelijkheden die Senter u te bieden heeft. Ook dit jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen waar u of uw organisatie profijt van kan hebben. Daarom nodigt Senter u uit voor de landelijke voorlichtingsdag, de Senter Bedrijvendag, op dinsdag 24 april a.s. in het World Trade Center te Rotterdam. In één middag brengt Senter u op de hoogte van verschillende subsidies, kredieten en fiscale regelingen en nieuwe ontwikkelingen binnen Senter. Om u een compleet beeld te geven, interviewt Victor Deconinck ondernemers over hun ervaringen met het aanvragen van subsidie en het uitvoeren van hun project. Ook vraagt hij Senteradviseurs wat Senter aan ondernemers te bieden heeft.
Minister Jorritsma heeft toegezegd de Bedrijvendag af te sluiten. Zij zal u persoonlijk vertellen over de nieuwste ontwikkelingen rond de regelingen, die Senter namens het Ministerie van Economische Zaken uitvoert.
Ook voor uw individuele vragen is ruimte. Op de informatiemarkt informeren Senter-adviseurs u over de stimuleringsmogelijkheden die kunnen passen bij uw situatie. Daarnaast zijn ook andere intermediaire organisaties en brancheorganisaties, zoals Syntens, Novem, FME-CWM en MKB-Nederland op deze informatiemarkt aanwezig. Deelname aan deze dag is gratis. Als u de Senter Bedrijvendag bezoekt, ontvangt u na afloop een entreebewijs voor de BKD Businessdagen (de voormalige Bedrijven Kontakt Dagen) in Ahoy' Rotterdam. Hiermee kunt u de BKD Businessdag op 24 april tot 22.00 uur bezoeken.
U kunt zich aanmelden via de website www.senter.nl/bedrijvendag die u tevens meer informatie biedt over de Bedrijvendag. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met het definitieve programma en een routebeschrijving.
Wij verwelkomen u graag op de Senter Bedrijvendag 2001!