E-zine en SMS-dienst voor alle eindexamenkandidaten

Collegenet, de online-huiswerkhulp voor middelbare scholieren van educatieve uitgever Malmberg, heeft www.examen.nl opengesteld. De internetsite zet daarmee een volgende stap op weg naar brede, professionele online ondersteuning van scholieren in de zelfstudie-omgeving. www.collegenet.nl is met maandelijks 500.000 bezoekers (7,5 miljoen pageviews) de meest bezochte scholierensite.

Op www.examen.nl vinden examenkandidaten onder meer: ruim 4,5 duizend oefenexamens, docentuitwerkingen, per vak een examenforum en examenchat, interactieve lessen, webcastst en duizenden samenvattingen.

Twee unieke gratis diensten voor examenkandidaten springen écht in het oog.

Blokkende leerlingen kunnen in de aanloop naar de examens wekelijks een gepersonaliseerde digitale nieuwsbrief met examentips (E-zine) ontvangen. Tijdens de examenweken kunnen de kandidaten behalve tips ook nieuws en uitslagen ontvangen. Verstuurd als SMS-bericht naar de eigen GSM.

Beide diensten zijn volledig afgestemd op het gewenste schooltype en vakkenpakket.

De E-zines bevatten 'need-to-know-informatie' en vertellen de leerling waar deze dit jaar speciaal op moet letten en hoe men zich het best voorbereidt. Een redactie van vakdocenten tekent voor de inhoud. De inhoud van de SMS-berichten, behalve tips ook bestaande uit nieuws en uitslagen, zal bepaald worden door de actualiteit.
De SMS-dienst wordt aangeboden in samenwerking met Kennisnet.

Het eerste E-zine wordt verstuurd op 24 april; het eerste SMS-bericht op 16 mei.
Aanmelden voor deze gratis diensten, kunnen leerlingen via zowel www.collegenet.nl als www.examen.nl

Den Bosch, dinsdag 24 april 2001

Méér informatie?
Malmberg Internet Diensten (073-6287500)
Josefien van Galen (josefien.van.galen@malmberg.nl )
Jan Willem Besteman (jan.willem.besteman@malmberg.nl ).