Afzender: Sergej.van.Middendorp@infolook.nl

Contactpersoon: Sergej van Middendorp

infolook gaat partnerovereenkomst aan met Autonomy

Datum: 24 april 2001

Utrecht, 24 april 2001 - infolook b.v., ICT-specialist in online informatievoorziening, heeft een partnercontract getekend met Autonomy Inc., marktleider op het gebied van internet-infrastructuursoftware.

infolook biedt advies op het gebied van kennismanagement en ontwikkelt complete informatieoplossingen. Hierbij staat de integratie van interne kennis en informatie met externe informatie centraal. Autonomy biedt software die het mogelijk maakt om grote hoeveelheden informatie automatisch en nauwkeurig te categoriseren, te verbinden via hyperlinks, te personaliseren en te doorzoeken. Door de software van Autonomy te integreren, kan infolook organisaties en hun klanten kennismanagement- en informatieoplossingen aanbieden waarin zowel interne, als externe kennis en informatie op maat kan worden opgeslagen, doorzocht en gepresenteerd.

"Door de integratie van de Autonomy software te combineren met gedegen advies over kennismanagement en de levering van externe content op maat, kunnen wij onze klanten nog beter voorzien in hun informatiebehoefte." Aldus Sergej van Middendorp, binnen infolook verantwoordelijk voor de relaties met de technische business partners.

over infolook
infolook biedt informatieoplossingen waarmee organisaties betrouwbaar, actueel en op maat van informatie worden voorzien. infolook verzorgt het hele traject van informatievoorziening: van consultancy tot realisatie, van idee tot applicatie. Eenvoudig gesteld, verzorgt infolook het totale traject van de bron tot op de desktop. De integratie van externe informatie met interne informatiebronnen staat hierbij centraal. infolook focust met name op de zakelijke en financiële informatievoorziening en is gespecialiseerd op het gebied van kennismanagement, e-banking en e-publishing.

over Autonomy
Autonomy is leverancier van softwareproducten voor kennismanagement en electronic publishing. De basis van Autonomy's software wordt gevormd door een technologie die patronen herkent. Dankzij deze technologie heeft de software het vermogen om ongestructureerde stukken tekst te analyseren en de belangrijkste 'concepten' van deze tekst te identificeren en te rangschikken. De patronen worden met elkaar vergeleken en het concept van de tekst wordt geïdentificeerd. Hierdoor kan de software grote hoeveelheden tekst automatisch en nauwkeurig categoriseren, verbinden via hyperlinks, personaliseren en doorzoeken. Autonomy is genoteerd aan NASDAQ, EASDAQ en de London Stock Exchange.

infolook b.v.

Dolderseweg 2

3712 BP

Huis ter Heide

Telefoon: 030-697 72 64