Alphen aan den Rijn, donderdag 8 februari 2001

2e Nationale Beveiligingsdag

Op woensdag 25 april a.s. organiseert tijdschrift Security Management voor de tweede maal de Nationale Beveiligingsdag in de Eenhoorn te Amersfoort.

Wederom is een aantrekkelijk programma samengesteld dat voor professionals werkzaam in de beveiliging tal van interessante onderwerpen bevat. De formule van de dag (twee plenaire lezingen en vervolgens enkele workshops in kleinere groepen) is ten opzichte van vorig jaar niet gewijzigd. Onder voorzitterschap van Rinus Meelis van Meelis Security Management vinden 's ochtends de plenaire lezingen plaats. Gustave Long, bestuurslid van de VPB en algemeen directeur van VNV Beveiliging, zal spreken over de krapte op de arbeidsmarkt. Daarna geeft Fred Zaaijer, voorzitter van de stichting Security Expert Register Nederland (SERN) inzicht in het opleidingentraject.

Hij presenteert de opzet van KSBO, het plan van aanpak en het tijdpad dat doorlopen zal worden.

Vervolgens kunnen de deelnemers kiezen uit zes workshops waarvan zij er totaal drie kunnen bijwonen. Het gaat om de volgende sessies:
* Alarmopvolging in de praktijk. Spreker: P.P.P.J. van der Velde (Voorzitter sectie PAC van de Vebon en directeur van Alarm- en Servicecentrale Initial Varel)

* Security & Recht: een update. Spreker: Mr. F.B.M. Olijslager (juridisch beleidsadviseur ING Groep, concern Veiligheid en cursusleider/docent PHTO/Haagse Hogeschool Security & Recht.)
* Integrale Veiligheidszorg in de praktijk. Spreker: H. Neddermeijer M.Sc. (directeur HSSE KERNEL - onderzoeks- en adviesbureau voor arbo- en milieuzorg, alsmede safety en security)

* Hightech verhoogt kwaliteit van beveiliging. Spreker: Ing. A.S. van Bercheycke (directeur AIB Safetech bv).

* Selecteren van beveiligingsbedrijven. Spreker: L.J. van Aart, beveiligingsdeskundige bij beveiligingsadviesbureau A.L.A.R.M..
* Brandveiligheid in de toekomst. Spreker: L. Witloks (docent en onderzoeker bij het NIBRA).

De dag wordt afgesloten door Bert Duijndam, cursusleider/docent aan DHM voor Security Management. Hij rondt de 2e Nationale Beveiligingsdag af in het perspectief van de EBO-functionaris.

Security Management, het onafhankelijke vakblad voor professionele beveiliging, organiseert deze dag.
Naast het congres is er ook een informatiemarkt. De bezoekers kunnen deze in de pauzes bezoeken. Wilt u zich met uw bedrijf presenteren op de informatiemarkt dan kunt u contact opnemen met Mirjam Aak, telefoon: 036 5232483.

De kosten voor dit congres bedragen fl. 895,--. Abonnees van Security Management en leden van verenigingen betalen fl. 795,--. Studenten en afgestuurde van de Post HBO Security Management van de Haagse Hoge School ontvangen 30% korting.

Voor meer informatie over het congres, of voor een uitgebreide brochure kunt u contact opnemen met Facto Media, Linda van Bijsterveld, telefoon 0172- 46 65 47, e-mail: l.bijsterveld@samsom.nl