Enorme besparingen en efficiëntieverbetering dankzij doordachte toepassing internet

Labelsandstuff.com introduceert verassend nieuw concept door integratie van bestellen, beheren en ontwerp van drukwerk

Labelsandstuff.com maakt het bestellen van huisstijldragers zoals drukwerk stukken eenvoudiger. De ondernemer krijgt alle middelen aangereikt om het bestellen en beheren van deze producten te vereenvoudigen. Zo kan op Labelsandstuff.com niet alleen een ontwerp worden gemaakt. Ook kunnen ontwerpen en logo's in een beveiligde persoonlijke database voor onbeperkte tijd worden bewaard. Is uw huisstijl eenmaal vastgesteld, dan kunt u deze met Labelsandstuff.com optimaal bewaken. Uw logo op een specifieke plaats vastzetten, uw eigen lettertype, of zelfs kleuren vastleggen? Labelsandstuff.com biedt alle mogelijkheden. Zo wordt het ontwerpen, bestellen en beheren van huisstijldragers zo eenvoudig als het zou moeten zijn.

Labelsandstuff.com is onlangs van start gegaan. Op dit moment hebben ondernemers al de keus uit een compleet assortiment labels, etiketten, visitekaartjes, toegangskaarten, gevaarsetiketten en labelprinters. Binnen afzienbare tijd kunnen ook andere huisstijldragers zoals briefpapier, enveloppen en with compliment cards worden besteld. Het gebruiksvriendelijke systeem voor het ontwerpen èn beheren van deze producten is de basis voor een complete one-stop shop voor ondernemers.

Efficiënt: alles in eigen hand
Het unieke interactieve bestelsysteem van Labelsandstuff.com maakt tijdrovend overleg en accordering van papieren proefdrukken overbodig. Doordat alle ontwerpen en andere relevante informatie worden bewaard in de persoonlijke klantspecifieke database, wordt herdruk een kwestie van enkele muisklikken. Met het geavanceerde gebruikersmanagement systeem van Labelsandstuff.com kan aan collega's of derden toegang worden verleend tot de database. Per gebruiker kunnen er rechten worden toegekend voor het online bestellen, wijzigen, controleren en accorderen. Zo kan de ene werknemer een ontwerp maken, goedkeuren en plaatsen in de shopping bag en kan een andere werknemer de definitieve order samenstellen en plaatsen. Standaard biedt Labelsandstuff.com de mogelijkheid om meerder aflever- en factuuradressen aan te maken. Betaling op rekening? Geen probleem, ook hieraan is gedacht. Zo kan het beheer systeem zó worden ingericht dat dit naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie.

Belangrijke besparingen
De lancering van Labelsandstuff.com is het begin van een revolutionaire ontwikkeling. Met doordachte toepassing van hedendaagse technologie worden ontwerp, beheer en e-commerce geïntegreerd. De mogelijkheden gaan belangrijk verder dan het louter bestellen van drukwerk. Ondernemers kunnen op ieder willekeurig moment werken aan een ontwerp voor visitekaartjes of briefpapier en vanuit iedere locatie een bestelling plaatsen, die correct en snel wordt afgeleverd. Bedrijven kunnen ook belangrijk besparen op huisstijlmanagement doordat alle elementen eenvoudig kunnen worden beheerd op Labelsandstuff.com. Procedures voor het bestellen van drukwerk worden drastisch ingekort. Wie gebruik maakt van de mogelijkheid om zich gratis te registeren, kan gebruik maken van al deze mogelijkheden. Een online verhelderende demo en uitgebreide helpfunctie geven een goed beeld van de gebruiksmogelijkheden.

Labelsandstuff.com is een initiatief van de NSD Labelling Group.

Noot voor de redactie,