Geachte redacteur,

Vanavond zal Sun Microsystems een aankondiging doen met betrekking tot haar Project Juxtapose (JXTA). Hierin wordt ingegaan op Sun's opvattingen en visie op de volgende generatie van gedistribueerde automatisering, en meer specifiek de mogelijkheden van zogeheten 'peer-to-peer' computing.

Van deze aankondiging zal tegelijkertijd een webcast worden uitgezonden.

Deze live webcast, met presentaties van Bill Joy (Chief Scientist), John Gage (Chief Researcher) en Mike Clary (Vice President, Project Juxtapose), vindt plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur Nederlandse tijd, op woensdag 25 april.

Locatie: http://www.sun.com/webcast/jxta-042501/

Ook zonder gebruik van de browser kunt u inbellen op 00-1- 612.332.0107 (vraag naar 'Sun Microsystems Event')

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sun Microsystems
Hans Appel
033-45 15 105
hans.appel@holland.sun.com

of

Whizpr
Ward van Beek
0317-410 483
sun@whizpr.nl

Over Sun Microsystems

Sun Microsystems, opgericht in 1982, heeft met haar unieke visie 'The Network Is The Computer' een leidende positie veroverd op het gebied van hardware, software en diensten. Met haar technologie voorziet Sun het internet van de kracht waarmee ondernemingen wereldwijd profiteren van de netwerkeconomie: "We're the dot in .com". Sun behaalde in 2000 een jaaromzet van $ 19,2 miljard en is vertegenwoordigd in meer dan 170 landen. Op http://sun.nl is meer informatie over het bedrijf beschikbaar.

Sun, het Sun-logo, Sun Microsystems, Solaris, Java en 'The Network Is The Computer' zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sun Microsystems, Inc. in de Verenigde Staten en onder licentie gebruikt, en zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van SPARC International, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Producten die het SPARC-handelsmerk dragen, zijn gebaseerd op een architectuur die ontwikkeld is door Sun Microsystems, Inc.