Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ Vergadering raadsadviescommissie voor Bestuur & Middelen (25/04) ¦ Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Leeuwarden (26/4) ¦ Inspraakavond Brol e.o. (02/05) ¦ Stukken voor de vergaderingen Vergadering raadsadviescommissie voor Bestuur & Middelen (25/04)

De raadsadviescommissie voor Bestuur & Middelen van de gemeente Leeuwarden Openbare vergadering op woensdag 25 april a.s. vanaf 19.30 uur in het Bedrijfsrestaurant van het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 te Leeuwarden (kamer 32). De vergadering is openbaar.

Op de agenda staat:

1. Opening en mededelingen.

2. OZB-problematiek

3. Sluiting.


Inspraakavond Brol e.o. (02/05)

Binnenkort starten de restauratiewerkzaamheden t.a.v. de kelders op het Naauw en op de Kelders. In aansluiting op deze werkzaamheden zullen vervolgens de straten Naauw, Groentemarkt, Berlikumermarkt, Kelders, Over de Kelders en het gedeelte van de Voorstreek tussen de Kelders en de Wortelhaven worden heringericht. In het verleden heeft m.b.t. de plannen voor dit gebied al een informatieavond plaatsgevonden op 22 september 1999. Gezien de noodzaak van restauratie van een aantal kelders in het gebied is de geplande herinrichting van deze omgeving aanzienlijk vertraagd. Nu de herinrichting van bovengenoemde straten alsnog gaat plaatsvinden willen wij u graag nogmaals informeren over de plannen voor deze straten.

Daartoe nodigen wij belangstellenden uit voor de inspraakavond op woensdag 2 mei a.s. in de Grote Zaal van Muziekcentrum Schaaf (Breedstraat 48) om 19.30 uur. Op deze avond zullen wij aan u de inrichtingsplannen presenteren.