Aankondiging:

Op 25 april vindt bij Microsoft in Schiphol-Rijk de volgende middag sessie plaats met als onderwerpen: Microsoft OfficeXP, de nieuwe generatie office software en Microsoft SharePoint Portal Server.

OfficeXP
Bij OfficeXP gaan we dieper in op het ontwerp en de doelstellingen van OfficeXP. Door middel van een demo laten wij u kennismaken met nieuwe begrippen zoals SmartTags, SharePoints & Task Panes. Tevens worden ingegaan op de integratie met diverse netwerkfaciliteiten.

SharePoint Portal Server
Bij veel organisaties bestaat er de behoefte tot het overzichtelijk rangschikken van informatie en snel en intelligent kunnen zoeken naar documenten en gegevens. SharePoint Portal Server is één van de nieuwe .NET servers waarmee deze vraag uit de markt wordt ingevuld. Gecombineerd met document management, welke direct beschikbaar zijn vanuit Microsoft Office, biedt Sharepoint Portal Server een uitstekende infrastructuur voor uw intranet portaal.

Agenda:

13:30 uur Opening

13:40 uur Demo OfficeXP

14:15 uur Overview OfficeXP

14.45 uur Pauze

15.00 uur Introductie SharePoint Portal Server

15:20 uur Demo SharePoint Portal Server

16.00 uur Afsluiting

De presentaties en demo's zullen worden verzorgd door Microsoft Product Managers en System Engineers.

Verdere details (programma, onderwerpen, tijd, locatie e.d.) vindt u op de
NGN-website op http://www.ngn.nl/activiteiten/agenda/ms-seminars.html

Toegang voor NGN-leden is gratis. Niet-leden betalen fl.350,-- excl. BTW en worden daarmee tevens lid van de NGN. (De toegangsprijs voor niet-leden is inclusief de contributie voor het NGN- lidmaatschap.) Voor deze bijeenkomst is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meldt u zich dus snel aan via de NGN-website op
http://www.ngn.nl/activiteiten/agenda/ms-seminars.html.

De volgende bijeenkomst die binnenkort bij Microsoft gehouden zal worden gaat over .NET Development en vindt plaats op 17 mei 2001, avondsessie (18.30 - 21.30 uur)