Getronics N.V.

E-Business als motor van organisatievernieuwing

Woensdag 25 april, Media Plaza (Utrecht)

Een seminar bedoeld voor de beslissers binnen een organisatie; managers die inzicht willen in de gevolgen van
E-Business activiteiten voor hun organisatie.

Het overgrote deel van alle organisaties is actief op het gebied van E-Business. Soms uit noodzaak, maar vaker door nieuwe kansen die zich voordoen. Daarnaast spelen kostenbesparingen, verhoging van efficiency en imagoverbetering een rol.

Bij het introduceren van E-Business activiteiten loopt een organisatie al snel tegen haar grenzen aan. Duidelijk is: wie serieus met E-Business bezig is, ontkomt er niet aan zijn organisatie ingrijpend te vernieuwen! Het realiseren van E-Business projecten wordt hierdoor niet eenvoudiger. Maar het biedt ook kansen: E-Business als breekijzer om organisatievernieuwing tot stand te brengen. Dit stelt echter specifieke eisen aan het management van deze vernieuwingsprojecten en de manier waarop nieuwe initiatieven in de organisatie worden ontplooid.

Over het hoe en waarom hiervan nodigt Getronics Consulting u graag uit voor het seminar 'E-Business als motor van organisatievernieuwing.'

Heeft u nog vragen over dit evenement stuur een e-mail naar: gc.ebusiness@getronics.com of bel met Petra van Langen, telefoon 070-330 7650.

Programma 25 april a.s.

09:00-09:30 Ontvangst
09:30-12:30 Ochtendsessie (3 onderwerpen) 12:30-13:30 Lunch
13:30-17:00 Middagsessie (keuze uit 4 onderwerpen)

Aansluitend willen wij de dag plenair besluiten en nodigen wij u uit voor een drankje en een hapje.

Kosten
De kosten van deelname aan het seminar bedragen 200 Euro.