Gemeente Alkmaar


18 april 2001

Voorlichtingsbijeenkomst over Reïntegratie Arbeidsgehandicapten in de Rekere

De gemeente Alkmaar organiseert samen met het Gehandicaptenoverleg Alkmaar (GOA) op 25 april aanstaande een voorlichtingsbijeenkomst over de wet Reïntegratie Arbeidsgehandicapten (wet REA) in de Rekere. Het doel van deze bijeenkomst is voorlichting geven aan REA gerechtigden over het beleid van gemeente Alkmaar: welke trajecten zijn er naar betaald werk en vrijwilligerswerk voor gehandicapten. "We zetten in op het sluiten van een convenant in 2001 tussen de partijen die betrokken zijn bij de uitvoering wet REA en het bedrijfsleven om te komen tot een concretere invulling van een aantal werkplekken door arbeidsgehandicapten", aldus wethouder Sociale Zaken en Arbeidsbeleid, de heer C. van Vliet.

De bijeenkomst begint om 15.00 uur en duurt uiterlijk tot 17.00 uur in het buurtcentrum de Rekere, Muiderwaard 396 in Alkmaar.
Dagvoorzitter: de heer H. Steenhorst, de Maatschap
Voorwoord: de heer C. van Vliet, Wethouder Sociale Zaken en Arbeidsbeleid,

gemeente Alkmaar

Spreker: de heer R. Planjé, werkgelegenheidscoördinator, gemeente Alkmaar

Spreker: de heer B.J. Schouten, manager, Argonaut

Spreker: mevrouw G. Kreutz, coördinator vrijwilligerswerk, Wisselwerk

Er is de mogelijkheid voor vragen uit de zaal en een discussie.

Genodigden zijn de REA gerechtigden van de gemeente en klanten van de reïntegratiebedrijven KLIQ en Argonaut. Verder zijn geïnteresseerden of mensen die denken dat deze voorlichting voor hun van belang is van harte welkom. De toegang is gratis.

Informatie
Voor meer informatie over deze voorlichtingsbijeenkomst kunt u contact opnemen met de heer R. Planjé, werkgelegenheidscoördinator, gemeente Alkmaar, telefoon: 072 - 5488518.