Randstad Holding NV

25-04-2001: Randstad Holding nv voltooit de verkoop van de schoonmaakactiviteiten in België Randstad Holding nv maakt bekend dat de verkoop van de schoonmaakactiviteiten in België is voltooid. De verkoop van deze activiteiten was nog afhankelijk van de mededingingsinstanties in België.

De directie van Randstad Holding nv kondigde 19 december 2000 aan dat Lavold verkocht zou worden aan het Deense schoonmaakbedrijf ISS A/S.

Op 20 februari 2001 werd de verkoop van de schoonmaakactiviteiten in Nederland en Duitsland reeds afgerond.

Diemen, 25 april 2001
Randstad Holding nv

Randstad Holding nv is een internationale, zakelijke dienstverlener met werkmaatschappijen in West-Europa en Noord-Amerika. Essentieel bij alle diensten is het beschikbaar stellen van arbeid en deskundigheid aan organisaties die daardoor flexibeler kunnen opereren. De Randstad Groep behoort tot één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is met de uitzendactiviteiten marktleider in de Benelux, Duitsland en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Het aandeel Randstad Holding nv is genoteerd op de AEX-Effectenbeurs en maakt deel uit van de Amsterdam Midkap-index waar het voor 10,2% in meeweegt. Per 17 februari 1998 zijn opties Randstad Holding nv op de AEX-Optiebeurs in notering genomen.

0Voor meer informatie kunt u
contact opnemen met:
Maarten den Ottolander
Piethein Leune
telefoon: 020 569 5623 9-04-01 Randstad Holding nv krijgt Raad van Bestuur 25-04-01 Europa op koers, economische tegenwind in de Verenigde