Docdata NV
DOCdata heeft 10% van de eigen uitstaande gewone aandelen ingekocht

DOCdata N.V. maakt bekend dat zij een belang van 10% (800.000) in de eigen onderneming heeft opgebouwd. Het voornemen tot inkoop van eigen aandelen was reeds eerder aangekondigd. Een gedeelte van deze aandelen (400.000) wordt gehouden ter afdekking van het personeelsoptie programma.

Tevens maakt DOCdata bekend dat zij voornemens is om tijdens de aandeelhoudersvergadering van 16 mei 2001 goedkeuring te vragen om 400.000 van de aandelen welke de vennootschap houdt in haar eigen kapitaal in te trekken. Indien deze goedkeuring verleend wordt, is DOCdata van plan om daarna het inkoopprogramma te continueren en wederom tot maximaal 10% van de totaal uitstaande gewone aandelen in te kopen.

DOCdata N.V. is een vooraanstaande onafhankelijke producent van geluids- en multimedia CD's en levert daaraan gerelateerde diensten met fabrieken in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten. Tevens ontwerpt, bouwt en levert DOCdata productiesystemen gebaseerd op optische- en lasertechnologie.

Vught, 25 april 2001

Directie DOCdata N.V.

Voor nadere informatie:
DOCdata N.V.
De heer M.F.P.M. Alting von Geusau, CFO
Tel. (073) 684 7000
(Euronext Amsterdam: DOCD)