PERSBERICHT - 25 APRIL 2001

Opnieuw TTG Travel Award Air New Zealand

Air New Zealand is door de lezers van de reisvakbladen TTG Asia en TTG China voor de vierde achtereenvolgende maal verkozen tot beste airline van de Pacific. De luchtvaartmaatschappij ontving hiervoor onlangs tijdens een galadiner in Singapore een van de TTG Travel Awards 2001.

De TTG Travel Awards worden in Azië en de Pacific sinds de lancering in 1989 gezien als de meest prestigieuze prijzen in de reiswereld. TTG reikt de Awards uit in diverse categorieën, zoals hotels, airlines, luchthavens, autoverhuurders, attractieparken en cruisemaatschappijen. Met het toekennen van de onderscheiding geven de lezers van de reisvakbladen aan dat ze Air New Zealand de beste luchtvaartmaatschappij in de Pacific vinden die lijndiensten onderhoudt met Azië.

Waardering
De waardering richt zich onder andere op de service, de vluchtschema's, het afhandelen van reserveringen en bevestigingen en de commissiebetaling aan reisagenten. Bovendien prijzen de lezers de professionaliteit van het sales en marketing team, dat snel en innovatief inspeelt op de wensen van de klanten.

De TTG Award is de vierde onderscheiding die Air New Zealand in 2001 ten deel valt. Eerder ontving het bedrijf al een Globe Award van Travel Weekly als `beste airline van Australië en de Pacific', een Airline of the Year Award van de Offical Airline Guide en werd ze als beste airline gekozen door de lezers van het Britse consumentenblad Holiday Which?

Meer informatie over Air New Zealand/Ansett Australia is beschikbaar op de website www.airnewzealand.com of via het reserverings- en verkoopcentrum aan de Meir 24, 2000 in Antwerpen. Gratis telefoonnummer vanuit Nederland 0800-0221016 en vanuit België 03-2021355.

Voor de reisindustrie is er een aparte website www.timetopacific.com.

Noot aan de redactie (