Vanuit je bureaustoel inkopen doen op www.dezaak.nl

Utrecht, 25 april 2001 ­ mkb ondersteuningscentrum De Zaak en on-line inkoopdienstverlener XpertBuyer hebben een overeenkomst gesloten. Beide bedrijven gaan samenwerken om de gezamenlijke doelgroep, ondernemers in Nederland, nog beter te bedienen.

Het samenwerkingsverband houdt in dat de totale dienstverlening van XpertBuyer vanaf vandaag toegankelijk zal zijn via www.dezaak.nl. Voor ondernemers is het vanaf dat moment mogelijk om aanvragen voor producten en diensten via www.dezaak.nl uit te zetten.
"Met deze samenwerking proberen we de ondernemer te ondersteunen in het proces van vraag en aanbod." Verklaart Gijs Schooten directeur van De Zaak. "Een aanvraag voor een scanner, lease-auto of laptop is door de samenwerking met XpertBuyer snel, gemakkelijk en kosteloos uitgezet."

De samenwerking tussen De Zaak en XpertBuyer beperkt zich niet alleen tot een verhoging van de toegankelijkheid van de dienstverlening van XpertBuyer. In het najaar worden enkele workshops georganiseerd die in het teken staan van elektronisch zakendoen in het algemeen en elektronisch inkopen in het bijzonder. "XpertBuyer zorgt voor de inhoudelijke invulling terwijl De Zaak zorgt voor de facilitaire ondersteuning." aldus Nicole Malherbe (CEO XpertBuyer) "Met die workshops willen wij mkb'ers in Nederland op een praktische wijze nader kennis laten maken met de huidige mogelijkheden van E-commerce. Wat we vooral willen bereiken is dat ondernemers niet langer denken dat e-commerce alleen is weggelegd voor de grote multinationals. Met behulp van de juiste platforms op internet is het mogelijk voor zowel inkopende als verkopende ondernemers om producten en diensten op een snelle, efficiënte en kostenloze manier te verhandelen."

Over XpertBuyer - www.xpertbuyer.nl
XpertBuyer is dé online inkoop-coach voor het mkb en heeft als doel om via internet ondernemers te helpen bij het maken van de juiste inkoopbeslissingen. Kopers worden gratis, snel en doeltreffend geholpen bij het definiëren van hun individuele behoefte aan een product of dienst en offerteaanvragen worden uitgezet op het virtuele marktplein. Leveranciers krijgen concrete aanvragen via e-mail en brengen op basis hiervan een offerte uit. De koper krijgt de offertes teruggekoppeld in een handig overzicht. XpertBuyer richt zich op complexe producten en diensten die elke mkb-er nodig heeft.

Over De Zaak ­ www.dezaak.nl
De Zaak informeert en ondersteunt ruim 250.000 ondernemers uit het mkb bij hun bedrijfsvoering. Met een veelzijdig tijdschrift, themapockets, telefonische ondersteuning door bedrijfsspecialisten èn een op maat voor de ondernemer samengestelde internetsite. De Zaak heeft een schat aan actuele informatie, nuttige suggesties en praktische hulpmiddelen op het gebied van personeel, management, ict, administratie, belastingen, wet- en regelgeving, marketing en communicatie, geldzaken etc. etc. Kortom concrete ondersteuning bij de bedrijfsvoering die de ondernemer tijd én geld bespaart!