ADECCO

Adecco opent nieuwe vestiging in Leidschendam

P E R S B E R I C H T


Adecco opent nieuwe vestiging in Leidschendam
Eerste 'live-optreden' van Adecco-stripper
Op donderdag 26 april a.s. om 17.00 uur opent Adecco de deuren van haar nieuwste vestiging in winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam. The Flex Company organiseert een grootse openingsreceptie waar iedere aanwezige nog lang van zal nagenieten. Want niemand minder dan Frank Scantori is uitgenodigd om de officiële openingsceremonie te verrichten. Het tijdstip hiervoor staat gepland om 18.30 uur.

Scantori is inmiddels in het hele land bekend door zijn act als stripper in de spraakmakende tv-commercial van Adecco. Na optredens in de Tros TV show en het programma Wie ben ik wordt de opening in Leidschendam zijn eerste publieke performance.

Innovatieve boodschap
In de Adecco tv-commercial gaat Frank Scantori overtuigend uit de kleren. Een gedurfde en grensverleggende act die de kijker verrast. En daarmee heeft Frank de boodschap van Adecco doeltreffend weten uit te beelden. Adecco biedt namelijk innovatieve formules, grensverleggende samenwerkingsvormen en adequate antwoorden op alle voorkomende personele vraagstukken. Een dynamische uitzendorganisatie, die garant staat voor een intensieve inzet van mensen en middelen. Vanuit een volledige en 100%-betrokkenheid bij werkgevers én werknemers. Persoonlijk en professioneel.

Wereldwijd in Nederland
Adecco is een wereldwijde organisatie met ruim 5.000 vestigingen in 58 landen. In Nederland behoort Adecco tot de top van de personele dienstverleners. Gemiddeld organiseert de organisatie de inzet van ruim 25.000 flexkrachten per dag. Zij zijn actief op uitzend- of contractbasis. Steeds meer gaat Adecco met haar gemotiveerde krachten een volwaardig dienstverband aan.