Nationaal Dubo Centrum

Virtuele Nationale Dubo Dag 2001 geopend

Met ingang van heden, 26 april 2001, is de virtuele editie van de Nationale Dubo Dag 2001 te bezoeken. Hier is te volgen hoe de eerste contouren van een congresprogramma zich ontwikkelen tot de kennismanifestatie die op 8 november aanstaande plaatsheeft in De Doelen te Rotterdam onder het motto "Bestaande stad, duurzame stad".

Wie is de keynote speaker in de plenaire opening? Wie debatteert met wie in Het Debat? Wat wordt de invulling van de vele parallelsessies? Een steeds vollediger antwoord is te vinden als u regelmatig de DuboDag-website bezoekt.
Welke exposanten vind ik op de vaktentoonstelling? Hoe kom ik te weten wat de mogelijkheden zijn om met mijn bedrijf deel te nemen aan de vaktentoonstelling? Kunnen wij als non-profit-organisatie ook exposeren?

Met de opening van de speciale DuboDag-website is ook de deelnemersinschrijving geopend. Verstuur het aanmeldingsformulier online, zodat u er in elk geval bij bent op 8 november! Evenals voorgaande jaren geldt immers dat het deelnemersaantal beperkt is: maximaal 1.500 bezoekers kunnen deelnemen aan de Dubo Dag.

26 april 2001