Gemeente Ede

Openbare Bekendmaking

Verkeersbesluiten:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij

A. voor de volgende wegen een voorrangsregeling hebben getroffen:

Binnen de bebouwde kom:

De Frankeneng, zodanig dat het verkeer vanaf de zijwegen voorrang moet geven aan het verkeer op de Frankeneng;
De Veenderweg, zodanig dat het verkeer komende uit het Soembaplein voorrang moet geven aan het verkeer op de Veenderweg; De Bisschopsweg te Lunteren, zodanig dat het verkeer vanaf de zijwegen voorrang moet geven aan het verkeer op de Bisschopsweg.

Buiten de bebouwde kom:

De Zonneoordlaan, zodanig dat het verkeer vanaf de Wildzoom voorrang moet geven aan het verkeer op de Zonneoordlaan; De Zonneoordlaan, zodanig dat het verkeer vanaf de Doesburger Molenweg voorrang moet geven aan het verkeer op de Zonneoordlaan.

B. de wegen binnen de bebouwde kom van de kernen in de gemeente Ede - uitgezonderd de gebiedsontsluitingswegen - vermeld op de bijbehorende kaart, hebben aangewezen als 30 km/h-zone.

Het besluit onder B is bij voorraad uitvoerbaar verklaard.

Ter inzage besluiten

Het desbetreffende besluit ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot17.00 uur en vrijdag bovendien tot 20.00 uur. Wat het besluit onder B betreft ligt ook een tekening ter inzage.

Bezwaarschrift

Tegen de besluiten kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ede binnen een termijn van zes weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit bekend is gemaakt.



Ede, 26 april 2001