VNA

T. Corporaal secretaris autolease-branche

BUNNIK, 26 april 2001. De heer drs. T. (Timo) A. Corporaal uit Den Haag is benoemd tot secretaris van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA).
De heer Corporaal is sedert 1989 als sectormanager voor een aantal industriële branches werkzaam bij de FME-CWM te Zoetermeer. Hij is 43 jaar en studeerde rechten in Leiden. Eerder was de heer Corporaal werkzaam bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Op 1 juni zal de heer Corporaal zijn werkzaamheden bij de VNA aanvangen. Hij volgt bij de VNA de heer W. de Geus op, die op 1 maart jl. een functie elders aanvaardde.

De heer Corporaal zal leiding geven aan het in Bunnik gevestigde secretariaat van de VNA, de overkoepelende organisatie van de Nederlandse autoleasebranche met in totaal ruim 630.000 (personen-, bestel- en vracht-) auto's op de weg. Op 1 januari jl. ontstond de VNA in haar huidige gedaante als gevolg van een fusie tussen de VNA-oude-stijl (overwegend grotere leasemaatschappijen) en de voormalige BOVAG-afdeling Autoleasing (veelal dealergebonden leasemaatschappijen). Het is de nadrukkelijke bedoeling van de VNA-nieuwe-stijl om op een constructieve en maatschappelijk verantwoorde wijze een bijdrage te leveren aan de politieke en maatschappelijke discussie over de aanpak van de verschillende vraagstukken op het brede terrein van verkeer en vervoer in termen van de (optimale benutting van de) infrastructuur, duurzaamheid en veiligheid.