Hilversum, 26 april 2001

Whizzdom B.V. sluit een grootschalig driehoekscontract met de Creyf's Group en Info Opleiders in Europa

Onlangs heeft Whizzdom - een leidinggevende web-based solutions provider - een grootschalig partnercontract getekend met de Creyf's Group en Info Opleiders wat inhoudt dat alle organisaties waarvoor deze bedrijven werkzaam zijn in Europa met het Whizzdom's LMS (Learning Management Systeem) in contact zullen worden gebracht.

De Creyf's Group zal exclusief Whizzdom's Learning Management Systeem aanbieden aan haar huidige klantenbestand, met name aan die partijen die zich in het Human Resources segment begeven. Whizzdom is verantwoordelijk voor de technologie en Info Opleiders neemt de ontwikkeling van de tailormade content voor haar rekening.

Op deze manier heeft de Creyf's Group een speciale onderhandelingspositie weten te creëren, waardoor zij een duidelijke meerwaarde aan haar huidige klanten kan bieden. Whizzdom verleent de Creyf's Group exclusiviteit voor haar huidige cliëntenbestand in de HR-sector.

"Deze overeenkomst biedt voor alle betrokkenen een absolute meerwaarde waarbij elke partij zich volledig kan focussen op zijn eigen specifieke kerntaken. Door deze gezamenlijke aanpak blijft de kwaliteit op elk niveau in zijn eigen essentie gewaarborgd en wordt het geheel naar een hoger niveau gebracht", aldus Joggie Taute, CEO Whizzdom B.V.

Info Opleiders draagt met haar jarenlange ervaring op het gebied van trainingsontwikkeling zorg voor de content van het geleverde concept. De cliënten kunnen kiezen tussen standaard vervaardigde content of tailormade trainingsmodules. Info Opleiders heeft een toonaangevende positie op de Nederlandse markt op het gebied van e-learning.

Michel van Hemele (CEO Creyf's Group) zegt: "Dit samenwerkingsakkoord past perfect binnen het kader van onze constante zoektocht naar meer toegevoegde waarde en kwaliteitsverhoging voor onze klanten".

"Toekomstgerichte organisaties onderscheiden zich door te investeren in mensen en kennis", aldus Toon Griffioen (directeur Info Opleiders). "Info Opleiders helpt hen dat doel te bereiken door, in samenwerking met Whizzdom, complete e-learning oplossingen aan te bieden. De ervaring van Info Opleiders en de andere Creyf's Group werkmaatschappijen garandeert een professionele invulling van alle noodzakelijke e-learning diensten".

Whizzdom is een leidinggevende, Nederlandse web-based solutions provider met producten als Learning Management System (LMS), Knowledge Management System (KMS) en Assessment & Survey.
Met succes zijn systemen onder andere geïmplementeerd bij de Universiteit Nijenrode, Oxford University, Templeton College, ISS, IP GlobalNet, Bank Nederlandse Gemeenten, Bloemenveiling Aalsmeer, Loyens & Loeff, en diverse Ministeries.

De Creyf's Group is een prominente toeleverancier van human resources diensten in West-Europa, met een omzet van meer dan 1,2 Mia Euro. De groep is met 693 kantoren actief in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Voornamelijk op de gebieden van uitzenden, detacheren, werven, selecteren, loopbaanbegeleiding en opleidingen.

Info Opleiders verzorgt sinds 1991 trainingen op het gebied van automatisering voor gebruikers en IT-professionals voor grote en middelgrote organisaties. Info Opleiders ontwikkelt eigen trainingsconcepten, gebaseerd op kwaliteit en flexibiliteit. Sinds 1998 ontwikkelt Info Opleiders tailormade e-learning content voor verschillende platforms, vaak in samenwerking met deskundigen van opdrachtgevers en partners.