Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 26-04-2001 Mediaberichten 26 april (12.30 uur)

BERGEN 700 gulden boete voor snelheid

BERGEN De politie heeft woensdagmiddag bij een snelheidscontrole met de lasergun op de Siebengewaldseweg een boete van 700 gulden uitgeschreven voor een snelheidsovertreder. De automobilist, een 35-jarige man uit het Duitse Plettenberg, reed met een snelheid van 136 km per uur waar maar 80 km per uur gereden mocht worden.

ROERMOND Verkeersgewonde

ROERMOND Bij een verkeersongeval op de St. Wirosingel is woensdagmiddag rond 13.00 uur een 29-jarige automobilist uit Budel gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde doordat een 36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Eindhoven te laat zag dat het stoplicht voor het verkeer om links af te slaan op rood stond en achterop de auto botste, die vervolgens tegen de vrachtwagen voor hem botste die werd bestuurd door een 57-jarige man uit het Duitse Mulheim an der Ruhr. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Weert waar hij is opgenomen.

ROERMOND Geen overtredingen bij alcoholcontrole

ROERMOND De politie heeft woensdagavond bij een alcoholcontrole, gehouden tussen 19.00 uur en 21.00 uur op de Minderbroedersingel, geen enkele bestuurder betrapt op het rijden onder invloed. Wel kregen vijf automobilisten een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel.