Wolters Kluwer NV

PERSBERICHT

Amersfoort, 24 april 2001
MedNet, vliegensvlug op de hoogte!

Dit voorjaar introduceert uitgeverij Bohn Stafleu Van Loghum MedNet, een Internetplatform dat speciaal is ontwikkeld voor de medische wereld. MedNet is sinds 24 maart online. Inmiddels hebben zich al ruim 1500 artsen aangemeld.

Www.mednet.nl biedt artsen onafhankelijke informatie die zij in de dagelijkse praktijk nodig hebben. De arts vindt op MedNet het laatste medische nieuws en de 'Index Medicus', een startpagina met de belangrijke vakwebsites uit binnen- en buitenland. MedNet heeft verder een eigen zoekmachine, 'Ibis', die alleen relevante medische treffers geeft. Daarnaast kunnen huisartsen via MedNet een website voor hun praktijk maken, ook zonder technische kennis.

MedNet bevat niet alleen medische informatie, maar ook zakelijke rubrieken zoals Medicus en Fiscus en Arts en Internet. Vanaf deze zomer kan men ook voor de online versie van toonaangevende medische tijdschriften bij MedNet terecht.

De informatie en discussieforums op MedNet zijn exclusief voor artsen, apothekers en tandartsen. Zij kunnen zich registreren met hun BIG-nummer, het officiële identificatienummer van het Ministerie van Volksgezondheid.

MedNet biedt een afgewogen selectie en werkt samen met de belangrijke organisaties in de zorg. Daarmee wordt het Internet voor de arts echt een praktisch instrument om tijd te besparen en de zorg verder te verbeteren.

Praktijkinfo, een onderdeel van MedNet, is een initiatief van Bohn Stafleu Van Loghum, de grootste medische uitgeverij van Nederland, en werkmaatschappij van Wolters Kluwer. Voor meer informatie over MedNet kunt u zich wenden tot drs. H.M. Kross, marketing coördinator, Modemweg 45, 3821 BS Amersfoort, tel. 033-4534935, e-mail: hkross@wolters-kluwer.nl