Afzender: ict@axs.nl

Contactpersoon: dhr. R. Feuth

ICT als verdere segmentering AX's groep

Datum: 26 april 2001

Persbericht:

Rotterdam 26 april 2001

Dosign Engineering b.v. en haar zusterorganisatie AX's Engineers & Constructors b.v. hebben ervoor gekozen om haar huidige activiteiten op het ICT vlak per 1 april 2001 vanuit een eigen entiteit in de markt te positioneren.

De sinds 1985 bestaande personele dienstverlening wordt voor de ICT markt ondergebracht in AX's ICT diensten b.v. Hiermee volgt de ICT-tak de enkele jaren geleden ingezette lijn van segmentering naar specialisme.

AX's ICT diensten zal vanuit haar eerst geopende vestiging in het World Trade Center te Rotterdam zich richten op de branches Informatietechnologie, Internet en Telecommunicatie. Hierbij biedt zij diensten aan met betrekking tot personele bezetting in 5 disciplines. De product-marktcombinaties betreffen professionals in Techniek (programmeren, ontwikkelen), Consultantancy, Management, Marketing en Sales.

Met deze uitbreiding van de groep, welk momenteel uit 500 professionals bestaat, wordt onder andere een verdere ontwikkeling in dienstverlening en de realisatie van meerdere vestigingen bewerkstelligd.