Hewlett-Packard

Keywords: "ATG

country

hp nederland producten & diensten onderhoud oplossingen kopen

spacer
hp invent
corner persberichten corner
zoek zoek
neem contact op neem contact op
persberichten
persberichtenarchief
perscontacten
corner corner
spacer
hp nederland persbericht
Print Arrow print versie

ATG BRENGT E-BUSINESS- EN E-CRM-OPLOSSINGEN OP HP-UX PLATFORM

Amstelveen, 26 april 2001 HP en ATG gaan samenwerken op het gebied van e-business- en CRM-oplossingen op het HP-UX-platform. De bedrijven gaan de producten wereldwijd gecombineerd verkopen.

Basis van de samenwerking is de integratie van HP-UX 11.00 en ATG Dynamo e-Business Platform. ATG en HP gaan gezamenlijk klanten begeleiden bij het implementeren van de klantgerichte e-business-oplossingen van ATG in combinatie met HP-software, waaronder HP OpenView, HP Process Manager en HP WebQoS. Bovendien gaan beide bedrijven nieuwe oplossingen ontwikkelen, waarbij ATG de HP Netaction software suite gaat ondersteunen. Grote system integrators en gezamenlijke partners zullen worden betrokken bij de verkoop en installatie van de klantgerichte e-business- en e-CRM-oplossingen.

Door de samenwerking kunnen bestaande klanten van HP optimaal gebruikmaken van de functionaliteiten van ATG Dynamo, terwijl ze zijn verzekerd van de integriteit en de stabiliteit van hun systeem, aldus Joe Chung , medeoprichter van ATG en CTO. De combinatie van ATG Dynamo met HPs internetinfrastructuur maakt dat bedrijven de kosten van technische investeringen snel kunnen terugverdienen.

Een voorbeeld van een gebruiker is FlipDog.com, een online wervings- en selectiebureau. Dit bedrijf zocht een ATG-achtige oplossing waarmee het mogelijk is snel te reageren op de te verwachte groei van het bedrijf. Daarbij wilden ze echter gegarandeerd continu in de lucht zijn. De combinatie van de betrouwbare HP-apparatuur en de functionaliteiten van de ATG Dynamo-oplossing voldeed aan deze eisen van FlipDog.com. Het bedrijf is nu in staat de vraag van de klant een stap voor te zijn, door producten snel op de markt te zetten op een .platform dat schaalbaar is en een hoge beschikbaarheid biedt.

In Europa zijn ATG en HP een gezamenlijke marketingcampagne gestart rond het thema: Making e-Business Mobile and Personal. Met als aandachtspunten multi-channel en online CRM voor financiële dienstverleners, retail en telecommunicatiebedrijven. HP zal ook platina sponsor zijn van het evenement ATG Open 2001.

Over ATG
ATG is toonaangevend leverancier op het gebied van online CRM- en e-commerce- oplossingen. ATG biedt hiervoor een geïntegreerde suite producten en diensten die zijn gebaseerd op Java-applicatieserver, en daaraan gerelateerde applicatieontwikkeling, -integratie en -support. Het ATG Dynamo e-Business Platform stelt zowel bestaande multinationale ondernemingen als nieuwe internetbedrijven in staat online relaties met hun klanten op te bouwen en te beheren. Hierdoor is het mogelijk via internet effectiever te verkopen, marketingactiviteiten uit te voeren en diensten te verlenen.

Met behulp van meer dan 250 partners heeft ATG wereldwijd e-business-oplossingen geleverd aan meer dan 650 bedrijven, waaronder 3M, Aetna Services, Inc., American Airlines, Blockbuster, BMG Direct, eChips, Eastman Kodak, HSBC, Herman Miller en J. Crew. Het bedrijf heeft zijn hoofdvestiging in Cambridge (VS) de overige vestigingen zijn verspreid over Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige
e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van
Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Print Arrow print versie

Privacy verklaring Juridische voorwaarden © 1994-2001 Hewlett-Packard Company