BedrijfsautoRAI

26-4-01

TruckWorld geopend

TruckWorld heeft op 26 april haar deuren geopend. Onder deze naam bieden acht bedrijven een unieke en complete oplossing voor elk vervoersvraagstuk.

Alles onder één dak
Op de prachtige locatie Schiphol Zuid-Oost beschikt TruckWorid over een goed bereikbare locatie met ruime parkeergelegenheid voor zowel auto's als trucks, onder beheer van de luchthaven. Initiator van het totaalconcept is directeur Frans van Voorst Vader van Truckland, truck- en bestelwagendealer van de merken DAF, GINAF, Fiat en Hyundai. Andere partners zi'n bandenspecialist Euromaster, Arnold's Truck- & Carwash, carrosserie- en aanhangwagenbouwer Van Eck, Budget Rent-a-Car en KLM Equipment Services die het onderhoud aan 'ground support equipment' verzorgt. Bovendien is op het terrein een onbemand Shell tankstation van Boot West-Nederland gevestigd en heeft café-restaurant Schiphol Skyline van Brals Horeca intrek genomen in TruckWorld.

TruckWorld one-stop-shopping
TruckWorld, het unieke concept in de vervoersbranche, neemt het volledige onderhouds- en reparatietraject op zich, door de werkzaamheden onderling af te stemmen. Kwaliteit speelt daarbij een belangrijke rol. Evenals het gemak waardoor aanzienlijke tijdwinst wordt geboekt voor de transporteur. De truck of bestelwagen kan op één adres worden afgeleverd voor onderhoud aan zowel chassis en opbouw als de banden om de bedrijfswagen vervolgens glimmend schoon uit de wasstraat terug te krijgen. Zelfs ophalen en terugbrengen van de voertuigen behoort tot de mogelijkheden.