LCI Technology Group NV

PERSBERICHT

Carl Moons wordt algemeen directeur van LCI Soft Cell

's-Hertogenbosch, Nederland/Antwerpen, België, 26 april 2001

Carl Moons volgt Eddy Vloeberghs op als Algemeen Directeur van LCI Soft Cell. Eddy Vloeberghs, oprichter van LCI Soft Cell en gedurende meer dan 20 jaar Algemeen Directeur, heeft LCI Soft Cell uitgebouwd tot een dynamisch software en consultancy bedrijf met vestigingen in België, Nederland en Midden Europa. De heer Vloeberghs blijft verbonden aan LCI Technology Group en Soft Cell als adviseur voor Software en Strategic Planning.

Carl Moons kwam vijf maanden geleden bij LCI Soft Cell als Vice-President ECM Business Development. Daarvoor was hij gedurende 10 jaar werkzaam bij MERANT Benelux (dat ontstond uit de fusie van INTERSOLV en Micro Focus en waar de vroegere client/server pioneer TechGnosis in opging). Zijn laatste functie daar was General Manager.

Als Algemeen Directeur zal Carl Moons de nieuwe 3 rd WAY Solutions van LCI Soft Cell naar de markt brengen. 3 rd WAY Solutions® is het platform dat LCI Soft Cell in staat stelt om e-novatieve business modellen te ontwerpen en te ontwikkelen. Het Collaborative Commerce model is daar een typische voorbeeld van. Het stelt bedrijven in staat de behoeftes, ontstaan in het 'post ERP tijdperk', in te vullen.

LCI Soft Cell, gevestigd in Antwerpen, is een bedrijf van LCI Technology Group NV. LCI Soft Cell, opgericht in 1981, is uitgegroeid tot een leidende leverancier van ondernemingswijde software oplossingen voor die organisaties die zoeken naar uitmuntendheid in het management van hun e-business execution chains. LCI Soft Cell is actief in de Execution Chain Management (ECM) markt en biedt platformen voor het ontwerp en ontwikkeling van c-commerce omgevingen. LCI Soft Cell heeft klanten in West- en Oost-Europa en heeft ook gebruikers in de Verenigde Staten, Afrika, Azië en de Pacific. Het hoofdkantoor van LCI Soft Cell is gevestigd in Antwerpen, België. Daarnaast heeft LCI Soft Cell kantoren in Nederland, Tsjechië en Rusland. www.softcell.be

LCI Technology Group (LCI) is een groep van 35 bedrijven actief in de Informatie en Communicatie Technologie. Bij de bedrijven van LCI werken wereldwijd circa 1100 personen. De medewerkers van LCI zijn hoog gespecialiseerde ICT consultants, ontwikkelaars, uitvoerders en projectmanagers. Zij stellen hun kennis in dienst van meer dan 400 grote bedrijven en overheden.

LCI bedrijven zijn actief op de volgende gebieden: on-line education; security; wireless office information (B2B); Execution Chain Management; software & consulting; secure printing; authentication; E2E security; encryption; integration and services; media on-line content; content development; helpdesk; customer support; network monitoring; outsourcing; application software; application service providers; security consulting; mobile application development, etc.

LCI Technology Group is genoteerd op de effectenbeurs van Amsterdam, Euronext Amsterdam (tickersymbool: LCI).

LCI Technology Group heeft over de eerste helft van het financiële boekjaar 2000/2001 (van 1 mei tot en met 31 oktober 2000) een omzet van ¤ 150,7 miljoen en een netto winst na belasting van ¤ 5,1 miljoen gerealiseerd. Sinds 1994 is de winst na belastingen per LCI aandeel jaarlijks gemiddeld gestegen met meer dan 50 %.

LCI is actief in 14 landen in Europa en de Verenigde Staten met bedrijven die onder meer zijn gevestigd in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en de Verenigde Staten van Amerika. Het hoofdkantoor van LCI Technology Group NV is gevestigd in Nederland.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
· LCI Technology Group N.V.
Tel.: + 31 73 645 5255
Fax + 31 73 645 5296
E-mail info@nl.lcigroup.com