HTM


HTM, meer plezier op bus en tram

26-04-2001

Ongetwijfeld kunt u er over meepraten: de sfeer in bus en tram wordt steeds grimmiger.

Overal om ons heen zien we norse koppen, niemand die nog een woord zegt. Mensen groeten elkaar niet meer, mensen bedanken elkaar niet meer, het lijkt wel of we met z´n allen de meest simpele vormen van beleefdheid zijn vergeten.

HTM wil proberen die negatieve spiraal te doorbreken. Wij horen u denken: Dat gedrag verander je toch niet, dat zit nu eenmaal in de hele maatschappij. Ja, dat is misschien wel zo, maar toch wil HTM zowel de passagiers als de HTM-medewerker er op wijzen dat het best anders kan. Op een simpele, pakkende en humoristische manier worden beide hierop geattendeerd met als doel dat men gaat nadenken over eigen houding en gedrag.

Via posters, ansichtkaarten, advertenties in de Haagsche Courant en Lijn 88.4 worden 4 opvallende fotos gepresenteerd. Fotos van alledaagse situaties in bus en tram, met een grote knipoog! Zo voorkom je dat men de situaties gaat vergelijken met de realiteit èn dat er verwachtingen worden geschept die niet nagekomen kunnen worden. In deze LIJN 88.4 maakt u kennis met de campagne door middel van een opvallende advertentie .

Gewoon wat vriendelijkheid en beleefdheid. Dat wil HTM graag van de klanten én de HTM-medewerkers. Een simpel `goeiemorgen` of ´goeiemiddag is voldoende. Een glimlach en een vriendelijk alstublieft kan iemands dag goedmaken. Laten we hopen dat deze campagne een eerste stap is naar een wat betere sfeer. U zult zien, als iedereen weer wat aardiger tegen elkaar doet, wordt het meteen een stuk aangenamer op bus en tram.

De campagne wordt op zaterdag 28 april feestelijk geopend. Binnenkort zult u op de HTM Website de verschillende uitingen kunnen bewonderen.