Uitnodiging persmeeting EXE Technologies

Donderdag 26 april 2001, 10.15
- 12.30 uur
Hotel Mercure - Bunnik


Onderwerp:
Vestiging EMEA hoofdkantoor in Nederland
Introductie van Exceed Collaborate, een nieuw product

Op donderdag 26 april aanstaande introduceert EXE Technologies, Exceed Collaborate en geeft EXE toelichting op haar besluit haar EMEA hoofdkantoor te vestigen in Nieuwegein. Graag nodigen we u uit voor de persmeeting vanaf 10.15 uur in het Mercure Hotel te Bunnik.

Exceed Collaborate speelt in op de behoefte van bedrijven om hun orders te kunnen traceren, bewaken en wijzigen buiten de muren van hun eigen organisatie. Met Exceed Collaborate kunnen bedrijven hun supply-netwerk proactief beheren. EXE is de eerste WMS leverancier die een dergelijk product op de markt brengt.

Tijdens deze persmeeting krijgt u de gelegenheid nader kennis te maken met de nieuwe leidinggevenden achter EXE Technologies: de heer Jaap Groot, Managing Director EMEA en de heer Jan Jaap Majoewsky, Managing Director Benelux. Tevens legt EXE Technologies u uit hoe zij zich intensief gaan richten op de midsize market en worden de cijfers over het eerste kwartaal van 2001 aan u bekend gemaakt. Kortom EXE Technologies heeft nieuws voor u. Een agenda van de meeting treft attached aan.(See attached file: AGENDA PERSMEETING.doc)

Graag vernemen wij, of u interesse heeft in het bijwonen van deze persmeeting en/of u interesse heeft in een interview met Jaap Groot of Jan Jaap Majoewsky. U kunt uw interesse kenbaar maken via bijgevoegde antwoordfax of door een e-mail te sturen naar hanneke@jeronimus-wolf.nl.

Met vriendelijke groet,
Namens EXE Technologies

Jeronimus|Wolf B.V.
Hanneke van Dreumel
Tel.: 0344-677300
Fax: 0344-677399
E-mail: hanneke@jeronimus-wolf.nl