www.navision.nl

Navision Financials ontsloten voor elektronische documentuitwisseling

Navision introduceert als eerste wereldwijde oplossing op Microsoft BizTalk Server 2000

Barneveld, 25 april 2001 Navision introduceert Commerce Gateway, een business to business oplossing die Navision Financials ontsluit voor elektronische uitwisseling van handelsdocumenten. Als eerste wereldwijde oplossing gebaseerd op Microsofts BizTalk Server 2000, helpt Commerce Gateway middelgrote organisaties die willen profiteren van nieuwe kansen voor business to business samenwerking.

Commerce Gateway versterkt de kracht van Microsoft BizTalk Server 2000, die gebruikmaakt van XML (Extensive Markup Language) als een universele tolk, zodat in principe elk systeem met een ander documenten kan uitwisselen.

Commerce Gateway toont aan hoe we de dagelijkse uitdagingen van onze klanten op eenduidige en kosteneffectieve wijze kunnen oplossen. Commerce Gateway maakt het voor onze mid-market klanten gemakkelijk om te integreren in de supply chain van veel grotere organisaties, zegt Niels Bo Theilgaard, Executive Vice President, Product Organization van Navision a/s.

Eén van de organisaties die inmiddels profiteert van deze oplossing van Navision is Wegusta Düsseldorf Gesellschaft für Arbeitsschutz und Schweißtechnik GmbH, een Duitse leverancier van producten voor de farmaceutische industrie. Het bedrijf zet Commerce Gateway in om zaken te doen met een key account via een besloten on line marktplaats. Microsoft BizTalk Server 2000 is het platform voor bedrijfsprocesintegratie tussen verschillende organisaties en binnen de eigen organisatie. Navision gelooft dat zowel middelgrote organisaties als hun handelspartners op grote schaal gebruik zullen gaan maken van Microsoft BizTalk Server.

Navision deelt Microsofts toewijding om bedrijven te voorzien van eenvoudige, betrouwbare en kosteneffectieve business solutions. Commerce Gateway is de eerste wereldwijd geïntroduceerde oplossing die de voordelen van BizTalk Server 2000 benut om te voorzien in de geïntegreerde businessbehoeften van middelgrote organisaties, zegt Bil Dunlap, Group Product Manager, Microsoft Corporation.

Visit Navision Headquarters - Click here!

Copyright © 1996-2001 Navision Software Nederland B.V. Privacy Statement | Legal
Navision Nederland Nijverheidsplein 21A. 3771 MR Barneveld. +31 342 - 411 440.