Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: In de komende week worden de volgende vergaderingen gehouden. week: week 17

20.00 uur: commissie Financiën en Grondbedrijf. Op de agenda onder meer: - voorbereidingskrediet uitwerken technisch ontwerp walkant Koopvaardersbinnenhaven; - liquiditeitspositie per 1 april 2001.

Donderdag 3 mei

20.00 uur: commissie voor de bezwaar- en beroepschriften. Op de agenda: - invalidenparkeerplaats bij Korvethof 61; - toestemming voor de bouw van twee woningen met garages op het perceel naast Doggersvaart 39; - kapvergunning voor de eik achter Hector Treubstraat 21 t/m 29.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur

laaste verandering: april 26, 2001