Gemeente Den Helder

Uw steentje bijdragen aan het Duinparkplan?

betreft: De Klankbordgroep Nieuw Den Helder zoekt enthousiaste deelnemers

week: week 17

Voor de realisatie van het Duinparkplan wordt momenteel hard gewerkt aan het stedenbouwkundig ontwerp. Daarnaast wordt er gesproken over een mogelijke concentratie van winkels aan de Marsdiepstraat. Andere belangrijke onderwerpen zijn de handhaving van de openbare orde in de wijk en het aanbod van voorzieningen zoals het wijkcentrum, bibliotheek en buurthuizen voor de wijkbewoners. Er gebeurt dus veel in Nieuw Den Helder. Dat raakt ook u de bewoners. Wij kunnen ons voorstellen dat u ons graag duidelijk wilt maken wat u van de ontwikkelingen vindt .U heeft daarvoor nu de mogelijkheid door u aan te melden voor de "Klankbordgroep herstructurering Nieuw Den Helder", die het gemeentebestuur en de stuurgroep van het project Duinparkplan adviseert.

vergaderingen

De Klankbordgroep komt ongeveer zes keer per jaar bijeen en bestaat uit ongeveer vijftien personen. De vergaderingen vinden aan het einde van een werkdag plaats. De projectleiders van de gemeente en Woningstichting Den Helder nemen beurtelings het voorzitterschap voor hun rekening en beantwoorden vanuit hun deskundigheid uw vragen. De gemeente zorgt voor verslaglegging van de bijeenkomsten. De stuurgroep en de gemeenteraad krijgen de notulen van de Klankbordgroep ter informatie aangeboden.

aanmelden

Wilt u als buurtbewoner of buurtorganisatie de belangen in uw wijk in de Klankbordgroep vertegenwoordigen, dan kunt u zich aanmelden voor 7 mei aanstaande bij de heer R. Zijlstra, projectleider welzijnsvoorzieningen van de gemeente Den Helder. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 671 153 of via email raz@denhelder.nl. U kunt hem uiteraard ook bellen voor meer informatie. Na aanmelding krijgt u een uitnodiging voor de eerste bijeenkomst van de Klankbordgroep, die in mei zal plaatsvinden.

laaste verandering: april 26, 2001