EURONETMARTIN DAWES SYSTEMS

ACN kiest de managementoplossing van Martin Dawes Systems

ACN Europe B.V. kiest de managementoplossing van Martin Dawes Systems voor abonneebeheer voor geheel Europa

26 april - ACN Europe B.V., Amsterdam, heeft de Enterprise Management Solution (EMS) van Martin Dawes Systems gekozen om alle telefoondiensten op abonneebasis van ACN in Europa te beheren. Martin Dawes Systems' software oplossing, DISE, zal alle aspecten beheren van alle telefoonlijndiensten van ACN's huidige klantenbestand in Zweden, Denemarken, Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. DISE gaat ACN's draadloze dienstverlening en klantenservice managen die binnenkort in Europa worden gelanceerd.

Hardware en verdere diensten worden geleverd door IBM Nederland B.V. Deze contracten met Martin Dawes en IBM zijn de bouwstenen van ACN's investeringsprogramma van 10 miljoen euro in Europa om het hypermoderne platform voor klantenservice te implementeren om toekomstige groei te ondersteunen.

'We hebben Martin Dawes Systems gekozen boven andere oplossingen vanwege de geïntegreerde end-to-end eigenschappen van het product en de enorme functionaliteit. Nadat we andere producten die op de markt waren, hadden geëvalueerd, werd het duidelijk dat we zes of zeven verschillende systemen zouden moeten bouwen en integreren om dezelfde functionaliteit te krijgen als die van DISE; dit is erg tijdrovend zijn en niet erg rendabel,' aldus Robert V. Raaff, CEO van ACN Europe B.V.

'In Martin Dawes Systems hebben we een capabele partners gevonden die de ervaring en kennis heeft die wij nodig hebben om ons succes en uitbreiding in geheel Europa te continueren. Martin Dawes Systems kent niet alleen de uitdagingen die verbonden zijn met de levering van communicatiediensten, maar zij zijn al jaren bekend op dit terrein. Martin Dawes Systems gaat een grote rol spelen wanneer wij dit jaar onze nieuwe diensten in Europa gaan lanceren. In tegenstelling tot vele andere bedrijven die zich met facturering en klantendiensten bezighouden, heeft Martin Dawes Systems het juiste competentieniveau, de juiste ervaring en inzet die nodig zijn om te slagen op deze buitengewoon concurrerende telecommarkt in Europa. De DISE oplossing zal ACN een concurrentievoorsprong opleveren omdat wij nu sneller onze klanten van dienst kunnen zijn, elke hoeveelheid innovatieve, gebundelde dienstverleningspakketten kunnen leveren en ware convergentie kunnen aanbieden. Het past uitstekend in onze zeer ambitieuze plannen.'

'We zijn erg blij dat ACN ons heeft uitgekozen om exclusief voor hun de facturering en klantendienst te verzorgen,' zei Lars-Olof Svensson, Vice President Sales & Marketing van Martin Dawes Systems Ltd. 'ACN Europe heeft een sterk en gericht bedrijfsplan, en een uniek distributieconcept waardoor ze zeer concurrerend zijn in de dynamische telecomsector. Ik ben dan ook zeer verheugd om deel te mogen uitmaken van de toekomstige uitbreiding en het succes van ACN in Europa.'

Over ACN Europe B.V.

ACN Europe B.V. is volledige dochteronderneming van American Communications
Network (ACN) Inc. US.

ACN is een succesvol coöperatief marketing bedrijf dat klanten helpt geld te besparen op de diensten waar zij al gebruik van maken, zoals telecommunicatie- en internetdiensten. Voortbouwend op het opmerkelijke succes in Noord-Amerika, begon ACN nog geen twee jaar geleden telefoondiensten aan te bieden op het Europese continent en is nu actief in Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, Denemarken en Zweden. Met een groei van 30% per kwartaal, verwacht ACN Europe in het jaar 2001 de omzet te verdubbelen tot 100 miljoen euro.

Over Martin Dawes Systems

Martin Dawes Systems is een onafhankelijke software verkoper (ISV) die een geïntegreerde end-to-end Enterprise Management Solution (EMS) aanbiedt aan de steeds meer convergerende communicatie-industrie.

Martin Dawes Systems' unieke oplossing biedt innovatie die verder gaat dan alleen klantenservice en facturering. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld op basis van werkelijke behoeften van een telecommunicatiebedrijf. Martin Dawes Systems ontstond als de IS/IT divisie van Martin Dawes Telecommunications (MDT), een toonaangevend Europees Mobile Virtual Network Operator (MVNO).

Martin Dawes Systems' producten en uitbestede oplossingen worden gebruikt om alle aspecten te beheren van verkoop, marketing, CRM, facturering, inkomstenverzekering en klantenservice voor toonaangevende leveranciers van samengevoegde communicatiediensten overal ter wereld.

Het hoofdkantoor van Martin Dawes Systems staat in Warrington, VK met satellietkantoren in Melbourne, Australië; Limerick, Ierland; Kansas City, USA.

Contactpersoon: Lisa Grimshaw, Martin Dawes Systems, tel. +44 (0) 1925
005356, email: MDS-info@mdsuk.com or Natasha Pearson, ACN Europe B.V., tel +31 20 346 39 79, e-mail: npearson@acninc.com

Website: http://www.acninc.com

Website: http://www.MartinDawesSystems.com

27 apr 01 09:28