Geachte redacteur,

Potters PR en Whizpr nodigen u graag uit voor een informatiesessie voor pers met als thema: content.

Achtergrondsessie voor Pers

Onderwerp: Content is King!
26 april, 10.30 uur - 12.30 uur
Rosarium, Amsterdam

Content: sleutelfactor voor slagen of falen van elektronische initiatieven

Vaak wordt gezegd: Content is King!
Bedoeld wordt dan dat de digitale inhoud cruciaal is voor de aantrekkelijkheid of het functioneren van websites, portals e.d. Content is ongetwijfeld van groot belang, maar is een fenomeen met meerdere gezichten. Zo kan het het nieuws zijn, maar ook amusement. Of achtergrondinformatie zowel als catalogus. Content kan dynamisch zijn, of statisch. Beschikbaar in een enkele of in meerdere talen. Geplaatst worden op 1 website, of op diverse sites over de hele wereld. Centraal of decentraal beheerd.

Om de rol van content binnen de huidige businessprocessen te belichten, en om een beeld te geven wat de mogelijkheden en valkuilen zijn bij de inzet van content organiseren Potters PR en Whizpr gezamenlijk een pers-achtergrondsessie, speciaal bedoeld voor de niet-technische pers die in een compacte informatieve sessie bijgepraat wil worden over dit fenomeen.

NB: Er zal geen hard nieuws zijn, maar des te meer achtergrondinformatie. Niet technisch, wel breed.

Programma:

10.00 uur - Ontvangst

10.30 uur - Het groeiend belang van content in de elektronische media: - Eelco Voogd, consultant van Bit-IC (www.bit-ic.nl)

10.40 uur - Content Management: Content is king... maar dan moet deze content wel actueel zijn en op tijd en accuraat gepubliceerd worden op het web. Daarbij is het belangrijk dat je op eenvoudige wijze content aan een site kunt toevoegen, wijzigen of actualiseren. - Martijn Burger, Territory Director, Mediasurface Benelux BV (www.mediasurface.nl)

11.05 uur - Web Personalisation: Om tegemoet te kunnen komen aan de vraagzijde, moet je je klant kennen. CRM kan niet zonder aangepaste content. - Monica Visconti, EMEA Product Manager, Remedy Corporation (www.remedy.com)

11.30 uur - Koffie break

11.40 uur - Content Syndication: Content op maat, voor internet, mobiele platforms of intranet. Hoe kom je aan goede content, of hoe haal je meer rendement uit je eigen content. Gevolgen voor front- en backoffice. Voor leveranciers en afnemers.- Jan van Ottele, CEO en oprichter YourNews (www.yournews.nl)

12.05 uur - Independer.nl: Case story van een interactieve site waar content regeert. - www.independer.nl

12.30 uur - Vragen

12.40 uur - 13.00 uur Informele lunch

Graag nodigen wij u uit voor deze sessie. Via een reply op deze mail kunt u aangeven of u aanwezig wilt zijn. we sturen u dan zo snel mogelijk een bevestiging en een routebeschrijving.

Met vriendelijke groeten,

Monique Potters en Ward van Beek

Potters PR - 0345-501595
Whizpr - 0317-410483