Gemeente Etten-Leur

Vijf inwoners koninklijk onderscheiden

Burgemeester drs. J. van Agt heeft ter gelegenheid van Koninginnedag 2001 op vrijdag 27 april j.l. koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan vijf inwoners van Etten-Leur. De uitreikingen vonden plaats tijdens een bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis. De gedecoreerde inwoners zijn:

De heer J.L. Bos - Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege langdurige bestuurlijke inzet voor o.a. het St.Nicolaascomité, het gilde St. Hubertus, de Stichting Vrienden van het Leurs Carillon en als vrijwillig molenaar.

De heer J.A.H.M. Govaers - Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege langdurige bestuurlijke en uitvoerende inzet voor de stichting SOPO, die activitei-ten organiseert voor diverse groepen kansarmen.

De heer A.W. Jongenelis - Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege langdurige bestuurlijke inzet binnen onderwijs-, sport- en toneelverenigingen en sinds 1993 binnen de wijkvereniging Centrum-West.

De heer C.B.M. van Son - Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege langdurige bestuurlijke activiteiten binnen organisaties voor het midden- en klein-bedrijf (thans MKB Etten-Leur) en de belangenbehartiging van ondernemers.

De heer H.P. Verseveldt - Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege langdurige bestuurlijke inzet voor de Gereformeerde Kerk, het Protestants-Christelijk onderwijs, Stichting De Nobelaer, Lionsclub regio Etten-Leur en Stichting De Kringloper.