Rotterdam, 28 maart 2001

ANDRÉ HAZES VAN DE PARTIJ OP NACHT VAN ORANJE

Stond het programma van de Nacht van Oranje in Ahoy' al bol van Nederlandse artiesten, ook André Hazes komt. Het kan niet op, zo lijkt het wel. Nederlands grootste meezingfeest telt maar liefst 22 optredende artiesten, waaronder Guus Meeuwis & Vagant, Lee Towers, Jody Bernal, Sugar Lee Hooper, De Havenzangers, Dennie Christian, Vader Abraham, Jop, De Boswachters, Dario, De Zware Jongens, Wolter Kroes, De Deurzakkers, Koos Alberts, Grad Damen en Mickey. De presentatie is in handen van Albert West.

Op zondag 29 april a.s. is het zover. De Rotterdamse amusementstempel zal het weer zwaar te verduren krijgen als de duizenden liefhebbers van Nederlandstalige muziek eenmaal op gang zijn. Lang zal dit niet duren, want de ervaring leert dat vanaf het moment dat de eerste tonen ingezet worden de stemming er goed inzit. De bezoekers en artiesten hebben namelijk één ding gemeen: het dak moet eraf!

Gezien de voorspoedige kaartverkoop verwacht de Ahoy' organisatie op 29 april een bomvol Ahoy'. De toegangsprijzen beginnen bij fl. 56,- voor zitplaatsen op de tweede ring, gevolgd door fl. 66,- voor de eerste ring en arenatickets kosten fl. 76,- (inclusief reserveringskosten).

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketservice, tel.: 0900 300 1250 (99 cpm), de grotere postkantoren en VVV kantoren, GWK stationskantoren en via www.ticketservice.nl.

Ook zijn kaarten verkrijgbaar via de kassa van Ahoy', tel.: 0900 2352 469 (99 cpm).

Afdeling Communicatie Ahoy'

---