Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 30-04-2001 Mediabericht maandag 30 april (tot 13.45)

NEERITTER Vandaal opgepakt

Neeritter De politie heeft maandagmorgen rond kwart over drie op de Napoleonsweg een 17-jarige jongen uit Ittervoort aangehouden, die er van wordt verdacht samen met drie anderen vernielingen te hebben aangericht langs deze weg ter hoogte van de Belgische grens. De jongen liep met een verkeersbord onder arm over de Napoleonsweg. Verderop bleek dat er nog elf reflectorpalen uit de berm getrokken waren. Bij een huis langs de weg waren planten uit de bloembakken getrokken en op het fietspad gegooid. De politie heeft de jongen ingesloten en zal hem in de loop van de Koninginnedag verder verhoren.

ROERMOND - Bejaarde automobilist van de weg gehaald.

Roermond De politie heeft maandagmorgen om 4.18 uur een 71-jarige man uit Roermond van de weg gehaald, die met 40 kilometer per uur over de N280 en de N273 reed. Ter hoogte van Haelen ging de man richting Horn en Roermond, waar hij diverse verkeersovertredingen maakte, zoals het negeren van voorsorteervakken en het tegen het verkeer inrijden. Op de Roerkade wist de politie de man staande te houden. De man maakte een versufte indruk, maar had waarschijnlijk geen alcohol gebruikt. Het bleek dat deze man negen dagen geleden ook al was aangehouden en gewaarschuwd, en de afgelopen vijf jaar al meermalen voor diverse verkeersovertredingen en rijden onder invloed was aangehouden. De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen en hem naar huis gebracht.

MOOK Inbraak bij supermarkt

Mook Afgelopen weekend is ingebroken bij de supermarkt Edah aan de Prinses Beatrixstraat in Mook. De inbreker of inbrekers hebben een ruit ingegooid en zijn er met sigaretten en diepvriesproducten vandoor gegaan. De inbraak heeft plaatsgevonden tussen zondagochtend 2.45 uur en maandagochtend 1.15 uur. Van de daders ontbreekt elk spoor.