Succesvol Verhuurnet.nl breidt uit met update

Verhuurnet.nl blijkt een marktvraag van consumenten en verhuurders te beantwoorden. Sinds de start afgelopen januari, heeft de site maandelijks zo n 150.000 views. Bovendien is inmiddels 80% van de verhuurbedrijven op verhuurnet.nl te vinden. Dit succes resulteerde in een update afgelopen 17 april en zorgt voor verdere aanpassingen de komende maanden. Zo kan verhuurnet.nl nog beter aan de stijgende vraag en verwachting van consument en verhuurder voldoen.

De vernieuwingen die op de site van verhuurnet zijn en worden doorgevoerd, bieden voordelen voor zowel de verhuurders als de huurders die de site bezoeken. Abonnees van verhuurnet kunnen sinds de update online hun productaanbod updaten. Dit zorgt voor flexibiliteit en 100% dekking van het actuele productaanbod. Door aanpassingen in de zoekmachine is de site bovendien overzichtelijker geworden voor de gebruiker. Zoeken op bedrijfsnaam vraagt nog slechts één stap, zoeken op product kost twee stappen. Bovendien kan men een verhuurder in de eigen wijk zoeken.

Nieuwspagina

Nieuw op verhuurnet.nl is ook de nieuwspagina met redactionele stukken. De content betreft nationaal en internationaal nieuws uit de verhuurbranche. De pagina wordt wekelijks geüpdate met interessante informatie. Het internationale nieuws wordt aangeleverd door een Amerikaanse en een Europese brancheorganisatie, waarmee verhuurnet een samenwerking is aangegaan. Verhuurders ontvangen bovendien een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over de verhuurbranche en verhuurnet.

Verbeteringen

De verbeteringen houden niet op bij de update van 17 april. De komende maanden wordt de site verder aangepast. Binnen enkele maanden krijgt de potentiële huurder een routebeschrijving naar de zaak waar hij wenst te huren. Een online bestelfunctie gaat ervoor zorgen dat het gezochte product ook direct besteld kan worden. Hiervoor hoeft de bezoeker slechts een formulier in te vullen. Zodra de verhurende partij het product heeft gereserveerd, ontvangt de huurder hiervan een berichtje.

Brede dekking

Inmiddels is 80% van het complete verhuuraanbod op de site te vinden. De voorspelde dekking van 100% eind 2001, zal dus vrijwel zeker gehaald worden. Daarbij heeft de site ook een bredere dekking gekregen. Bijna alle producten die in Nederland verhuurd worden, zijn er inmiddels te vinden. Voor zoekers die het gewenste artikel niet vinden, heeft verhuurnet.nl een bijzondere dienst. Zij kunnen een mailtje met hun zoekopdracht naar de redactie sturen. Als het gezochte artikel te huur is, levert verhuurnet.nl binnen 24 uur de gegevens van de verhurende partij. Kosteloos. Zeer uiteenlopende artikelen, zoals een vliegtuig en een tuktuk (gemotoriseerde riksja) zijn zo al gevonden. Uiteraard wordt de verhuurder van dit speciaals, direct toegevoegd aan de database.

Verhuurnet.nl

Verhuurnet is de site die de complete verhuurmarkt in kaart brengt en zo transparantie creëert voor huurders en verhuurders. Bijna alles wat roerend is en verhuurd wordt, is op de site te vinden. De hoofdrubrieken zijn bouw/verbouw , evenementen , transport en diversen . Verhuurders kunnen hun producten aanbieden aan particuliere en zakelijke klanten. Verhuurbedrijven kunnen zich op verschillende manieren op de site profileren. De basisvermelding is gratis, uitgebreidere vermeldingen hebben een abonnementsprijs per maand.