Tower Technology gebruikt Thin Client-architectuur in bedrijfsprocesautomatisering middleware

e-Process Objects levert IT zekerheid en controle voor toepassingen documentbeheer van bedrijven

Amsterdam, 3 mei 2001 Tower Technology introduceert Tower e-Process Objects, een op Java gebaseerde, n-tier Thin Client-architectuur speciaal ontworpen voor procesautomatiseringsapplicaties. e-Process Objects levert de IT veel voordelen, zoals vermindering van de klanteninfrastructuur, gecentraliseerde veiligheid en bescherming tegen virussen, een snelle ontwikkeling en gebruik van applicaties, server-gebaseerde integratie van toepassingen en lagere infrastructurele kosten.

Met e-Process Objects voldoet Tower specifiek aan de toenemende vraag van organisaties naar een adequater beheer van hun complexe IT-infrastructuur. Deze middleware stelt systeemprofessionals in staat bedrijfskritische toepassingen in zeer korte tijd te installeren, te updaten, te integreren en te beheren. De efficiëntie van het complete IT-beheerteam wordt daardoor verbeterd.

Tower e-Process Objects is een aanvulling op Tower IDM, de prijswinnende oplossing voor document en content processing. Tower IDM is een op bedrijfsniveau schaalbaar, web-gebaseerd document processing-systeem en content-opslagplaats voor het beheer van alle vormen van ongestructureerde zakelijke informatie, zoals e-mail, web content, afbeeldingen, formulieren, computergegenereerde rapporten, afschriften, rekeningen en kantoordocumenten.

e-Process Objects-architectuur
e-Process Objects is een zeer schaalbaar, verspreide objectinfrastructuur die een goede integratie mogelijk maakt met Tower IDM-document en content-opslagplaats, legacy-databases, en met de toepassingen voor bedrijfsprocesautomatisering voor gebruikers overal op het web. Door het n-tier, op Java gebaseerde ontwerp ondersteunt e-Process Objects een oneindige reeks software, interfaces en cross-platform Java-objecten. Deze kunnen naadloos worden geïntegreerd voor een snelle ontwikkeling en gebruik van applicaties. Volgens een recente Gartner Group Datapro-studie leveren Java-toepassingen betere schaalbaarheid, gebruiksprestaties en lagere gebruikskosten .

Door e-Process Objects kunnen webgebruikers op productieniveau meedoen met document- en bedrijfsprocesautomatisering zonder verlies van functionaliteit of prestaties. Deze browser-gebaseerde toegang maakt bedrijfsprocessen en
-toepassingen toegankelijk voor mobiele medewerkers, partners, agenten en leveranciers. Hierdoor krijgen zij veilige selfservice-toegang tot relevante bedrijfsinformatie zonder de infrastructurele kosten van een virtueel privé-netwerk.
IT-professionals zijn de afhandeling van de oneindige hoeveelheid klantenadministratiekosten, software-updates, veiligheidsaspecten en virussen beu , zegt William Zastrow, Vice-President Corporate Marketing van Tower Technology. Sterk schaalbare, objectgebaseerde middleware voor de integratie en het gebruik van toepassingen is tegenwoordig de enige richting die we op kunnen.

Over Tower Technology
Tower Technology is leverancier van oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing. Tower specialiseert zich daarbij op het ontwikkelen en inzetten van infrastructurele software voor het vastleggen, valideren en verwerken van e-business transacties. Tower's expertise op het gebied van e-Business maakt het bedrijven mogelijk om nieuwe en bestaande bedrijfskritische applicaties efficiënter in te zetten via het Web. De integratie van backoffice processen en al aanwezige gegevens met het Web leidt tot hogere inkomsten, kortere transactietijden en lagere kosten. Tower Technology bedient klanten over de gehele wereld en is gekend voor het afleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en budget. Hoofdvestigingen bevinden zich in Noord-Amerika, Europa en Australië. Meer informatie: www.towertech.com.

Voor meer Informatie

Tower Technology
Suzanne Marwood
+44 (0)20-3012265
suzanne.marwood@towertechnology.co.uk

Whizpr
Peter Sips
0317-410 483
tower@whizpr.nl