LIBERTEL-VODAFONE
http://www.libertel.nl

Libertel-Vodafone plaatst antenne in wegwijzer

Maastricht, 4 mei 2001 . Bij de aanpassing en uitbreiding van haar netwerk is Libertel-Vodafone voortdurend op zoek naar manieren om antennes zoveel mogelijk in de omgeving te integreren. Op het Vrijthof in Maastricht heeft Libertel-Vodafone nu in een ANWB-wegwijzer een antenne voor mobiel telefoonverkeer geplaatst. De unieke antenne is door Libertel-Vodafone zelf ontwikkeld. Ook elders in Maastricht zullen dergelijke antennes worden geplaatst.

Boven op de paal van de wegwijzer staat een klein beeldje, een wandelaar. Door de paal met een tiental centimeters te verlengen is ruimte gecreëerd voor de kleine antenne. De antenne is geschilderd in de kleur van de wegwijzer.

Libertel-Vodafone was de eerste operator op het Europese continent die een .boommast., een mast langs de A2 in de vorm van een Schotse spar, plaatste. Ook ontwerpt zij onder de naam FlexSolutions antennes die zo zijn ontworpen dat ze niet opvallen op moderne gebouwen.

Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd meer dan 83 miljoen klanten in 30 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.
/ / / / / / / / /