Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmiddag 4 mei 2001
14:17 vrijdag 4 mei 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

MEPPEL

De politie van Meppel zoekt getuigen van een aanrijding waarbij de veroorzaker is doorgereden zonder zich te bekommeren om de schade aan de auto van degene die hij heeft aangereden.
De benadeelde, een 69 jarige automobilist uit Meppel parkeerde zijn auto zaterdag 28 april rond 18.15 uur op de parkeerplaats van het DIAC aan de Reggersweg. Toen hij tegen half negen bij de auto terugkwam moest hij constateren dat de hele linker zijkant van de auto vol zat met deuken en krassen, volgens de politie vermoedelijk veroorzaakt door de bumper van een auto. Mensen die informatie hebben over deze doorrijding worden verzocht contact op te nemen met de politie van Meppel.

EMMEN

Een 46 jarige bromfietsster is vrijdagmorgen met een pijnlijke knie naar het ziekenhuis in Emmen gebracht nadat ze op een parkeerplaats aan de Sandurdreef onzacht in aanraking was gekomen met een rijdende auto, bestuurd door een 21 jarige vrouw uit Rosmalen. Onderzoek wees bovendien uit, dat ze op een onverzekerde bromfiets reed.

ASSEN

Een 27 jarige Assenaar mist sinds vrijdagmorgen half negen zijn auto. Hij had de bordeauxrode Kadett met het kenteken RY- 62 - TK donderdagavond geparkeerd op een parkeerplaats aan De Grift in Assen. Toen hij vrijdagmorgen met de auto weg wilde bleek die te zijn verdwenen.
De auto was voorzien van een Pioneer radio-CD installatie met opbouwboxen op de hoedenplank.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe